GOSSIP

Ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης ξεσπά κατά της Τούνη

Ο ακτιβιστής και υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ, Ηλίας Γκιώνης, τις τελευταίες ημέρες έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας, αφού έχει κάνει πολλές αναρτήσεις και αποκαλύψεις τόσο για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, όσο και για την υπόθεση με τη διαρροή ροζ βίντεο της Τούνη και την υπόθεση βιασμού 24χρονης σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Ο Ηλίας Γκιώνης ήταν αυτός που κατονόμασε γνωστό επιχειρηματία ως το πρόσωπο που ανέβασε το ροζ βίντεο της Τούνη στο Διαδίκτυο και ισχυρίστηκε πως υπάρχει εμπλοκή του και στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης.


Ο επιχειρηματίας που κατονόμασε είναι ο Δημήτρης Φιντιρίκος, ο οποίος κατέθεσε μήνυση κατά του Γκιώνη και απορρίπτει κάθε ισχυρισμό του.


Ο ίδιος ο Γκιώνης χθες μίλησε στα κανάλια και είπε πως δεν ξέρει τίποτα για τη μήνυση και πως εμμένει στις απόψεις του, μολονότι η ίδια η Τούνη έσπευσε  διαψεύσει τα λεγόμενά του αποκαλύπτοντας το όνομα του ανθρώπου που η ίδια θεωρεί υπεύθυνο και τονίζοντας πως δεν είναι ο Φιντιρίκος.


«Δεν κρύβομαι. Προφανώς, όμως, αφού το αυτόφωρο κρατάει δύο μέρες, φρόντισα να είμαι κάπου προφυλαγμένος. Το αυτόφωρο ή το αν ισχύει η μήνυση είναι το τελευταίο που με απασχολεί, το έχω ξαναπεράσει στο παρελθόν», είπε χθες ο Γκιώνης.

Το μόνο που τον ενδιαφέρει, όπως τόνισε, είναι η ασφάλεια τόσο του ίδιου όσο και των θυμάτων. Μάλιστα, πρόσθεσε πως οι καταγγελίες που έχει γνωστοποιήσει είναι μόνο ελάχιστες από εκείνες που έχει λάβει από τα θύματα.

Όμως τελικά συνεχίζεται η κόντρα του με την Τούνη, αφού έκανε μια οργισμένη ανάρτηση για την influencer

«Μη μου ξαναστείλετε παρακαλώ και την άθλια Ιωάννα Τούνη που είναι το πιο μεγάλο ΚΛΑΟΥΤ αυτών των ημερών. Που έχει το θράσος να μιλά για εμένα αυτή που πήρε ένα ολόκληρο κίνημα #metoo και μια ιστορία βιασμού που όλοι παλεύουμε εδώ και μέρες να πέσει φως και θυματοποιεί τον εαυτό της, ενώ είναι φίλη με όλους τους βιαστές από το… φτιάχνει τις στολές τους στο μαγαζί και όχι μόνο…

Και μετά από τις νέες εξελίξεις και έρευνες με τα ονόματα, τολμά και κάνει παιχνίδι με στόρις στο προφίλ της. Και όσα έχετε έρθει σε αυτό το προφίλ για το ντράμα και μόνο σας παρακαλώ να αποχωρήσετε. Δεν έχω κάποιον αυτοσκοπό εδώ μέσα και κάποιος να πει στην άθλια ινφλουένσερ αφού μιλάει με νούμερα, ότι τον Στάθη Παναγιωτόπουλο τον έβγαλα μόνο με 8.000 υπέροχα πλάσματα εδώ μέσα.

Εγώ αυτό το προφίλ το έχω χρόνια ολόκληρα και αν είναι να είμαι ήρεμος, ας φύγετε όλα  και να μείνουν λίγα και καλά.» έγραψε




 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!