TV BITS

Survivor: Λύγισε ο Απόστολος Ρουβάς μιλώντας για τον πατέρα του [βίντεο]

Δυνατές στιγμές συγκίνησης βίωσαν οι τηλεθεατές στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor όταν είδαν τον Απόστολο Ρουβά να... λυγίζει μιλώντας για τη σχέση του με τον πατέρα του και όταν τελικά έλαβε ένα μήνυμά του.

Οι Διάσημοι κατάφεραν χθες να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας και να ακούσουν ηχογραφημένα μηνύματα από τους οικείους τους.


Πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας για το πολυπόθητο έπαθλο, είδαμε τον Ρουβά να ξεσπά σε κλάματα και να ζητά συγγνώμη από τον πατέρα του.

«Κάτι που με έχει καταρρακώσει αυτήν τη στιγμή. Θέλω να πω μια τεράστια συγγνώμη στον πατέρα μου γιατί οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν μικρός. Τον θεωρούσα υπαίτιο για πολλά πράγματα και θεωρούσα ότι τον τιμωρούσα τόσα χρόνια. Θέλω πάρα πολύ να ακούσω τη φωνή του και να του ζητήσω μια τεράστια συγγνώμη κι ότι θέλω οι σχέσεις μας να βελτιωθούν. Να ζήσουμε πράγματα που έχω χάσει από παιδί. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Ευχαριστώ» είπε με δάκρυα στα μάτια ο Απόστολος.

 

Πράγματι οι Κόκκινοι κέρδισαν με σκορ 10 - 9 το έπαθλο και ο Απόστολος άκουσε τον πατέρα του να του λέει: «Αγόρι μου χαίρομαι που σε βλέπω καλά. Είμαι περήφανος για την ποιότητα του χαρακτήρα σου. Μας λείπεις πολύ αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βγεις πιο δυνατός από αυτή τη δοκιμασία. Μην ξεχνάς να είσαι ταπεινός και να συνεχίσεις να φέρεσαι με αξιοπρέπεια και σεβασμό σε συμπαίκτες και αντιπάλους σου, δηλαδή να είσαι ο εαυτός σου. Σε αγαπάμε πολύ».

 

Στη συνέχεια ο παίκτης των Κόκκινων εμφανώς συγκινημένος, πήρε τον λόγο και είπε πόσο πολύ τον αγαπάει:

 

«Πατέρα μου θέλω να σου πω ότι σας αγαπώ και σε αγαπώ πάρα πολύ. Είναι μια κουβέντα που παίζει και να μην έχεις ακούσει ποτέ από το στόμα μου. Ένα συγγνώμη γιατί δεν έχω αφιερώσει τόσο χρόνο όσο θα έπρεπε να καλύψουμε το κενό που είχα σαν παιδί. Υπόσχομαι πως όλα αυτά θα αλλάξουν όταν γυρίσω».

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!