TV BITS

Survivor: Ο Κωνσταντίνος λέει πως οι Μπλε έχουν σχέδιο για να διώξουν τον Τάκη

Στα άκρα φαίνεται να οδεύει η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους Τάκη Καραγκούνια και Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, με τους δυο τους να δείχνει πλέον να είναι αδύνατο να συνυπάρξουν στην ίδια ομάδα.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης στο Survivor, πριν την έναρξη του αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας που τελικά κέρδισαν οι Κόκκινοι, είδαμε τους δυο παίκτες της Μπλε ομάδας να μιλούν με τα χειρότερα λόγια ο ένας για τον άλλο, στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.


Συγκεκριμένα ο Τάκης Καραγκούνιας αποκάλεσε... γατάκι τον Εμμανουήλ.


Όμως ο μακιγιέρ από τη μεριά του, αποκάλυψε στην κάμερα πως υπάρχει σχέδιο εκδίωξης του μισθοφόρου από τη Μπλε ομάδα.
 

«Πραγματικά ήρθα στο Survivor να με ειρωνευτεί ο Τάκης με τα χειρότερα πιστεύω. Η δική μου κοσμοθεωρία είναι σε άλλο πλανήτη από τη δική του. Όχι κι ότι οι άλλοι συμφωνούν, όλοι έχουν πρόβλημα με τον Τάκη. Σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε στην μπλε ομάδα κι έχουμε βγάλει κάποια πλάνα. Θα τον διώξουμε σύντομα. Δεν θέλω να βλέπω τη φάτσα του γιατί με ενοχλεί πάρα πολύ» πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

 

Από την άλλη, ακούσαμε τη Βρισηίδα, να λέει πως ο Τάκης με τον Εμμανουήλ έχουν πολύ κακή αύρα και πως αυτό επηρεάζει την ψυχολογία όλης της ομάδας και άφησε να εννοηθεί πως αυτή η κόντρα ευθύνεται και για τις σερί ήττες της ομάδας της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!