GOSSIP

Eurovision: Πανέτοιμη για τον αποψινό Τελικό είναι η Αμάντα Γεωργιάδη [εικόνες]

Πανέτοιμη να ανεβεί για δεύτερη φορά στη σκηνή της 66ης Eurovision στο Τορίνο, για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο μεγάλο φετινό Τελικό, δηλώνει πως είναι η Αμάντα Γεωργιάδη.

Η 25χρονη τραγουδίστρια μίλησε στο «Secret» δηλώνοντας πως «νιώθει υπέροχα» για να συνεχίσει: «Το χειροκρότημα του κόσμου στον ημιτελικό με έκανε πολύ χαρούμενη. Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο για την αγάπη του, για όλα αυτά τα συγκινητικά μηνύματα που μου έστειλαν, για την υποστήριξή του. Η αλήθεια είναι ότι δεν ασχολούμαι με τα προγνωστικά. Αυτό που με απασχολεί είναι το να έχω μια καλή εμφάνιση στον τελικό, να περάσουμε καλά και να κάνω περήφανους τους Έλληνες».

Στην ερώτηση αν έχει κάποιο γούρι μαζί της είπε: «Συνήθως δεν έχω κάποιο γούρι, αλλά από την αρχή του διαγωνισμού της Eurovision μέχρι και τώρα έχω τη σημαία της Ελλάδας μαζί μου».



Το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί είναι το «Die together», το οποίο έχει γράψει η ίδια μαζί με τον Bjorn Helge Gammelsaeter και αναφέρεται σε μια αληθινή ιστορία αγάπης.  Μάλιστα η ίδια και ο Bjorn πόζαραν μαζί στο Instagram, καθώς βολτάρουν στην Ιταλία και η Amanda έγραψε στη λεζάντα: «Εγώ και ο Bjorn γράψαμε μαζί το Die Together πριν από ένα χρόνο και... γουάου τί ταξίδι ακολούθησε» και σχολίασε πως η Ιταλία είναι πολύ όμορφη.


Η τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στη σκηνή με δημιουργία της Celia Kritharioti, ενώ τη χορογραφία έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!