GOSSIP

Η Κάκια Ιγερινού μιλά για την υγεία του- Γιάννη Φέρτη και συγκινεί

Η ηθοποιός και σεναριογράφος Κάκια Ιγερινού, συνδέεται εδώ και χρόνια με μια στενή φιλία με τον ηθοποιό Γιάννη Φέρτη και τώρα έκανε μια ανάρτηση στοtwitter  όπου αποκαλύπτει τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο διάσημος ηθοποιός και τα λόγια της συγκινούν.

H Κάκια δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του 84χρονου ηθοποιού και έγραψε τα ακόλουθα:  

«Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά. Η μνήμη σβήνει. Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν. Αγάπης. Αφοσίωσης. Σεβασμού. Σπάνιες αρετές στις μέρες μας. Κι ο Γιάννης τις είχε όλες. Ακόμη τις έχει. Είναι το μόνο που δεν ξεχνάει: Η αξιοπρέπεια», έγραψε η Κάκια Ιγερινού.

Μάλιστα σε ε σχόλιο της κάτω από την ανάρτηση, η Κάκια Ιγερινού διευκρίνισε πως ο ίδιος ο Γιάννης Φέρτης ήθελε να γίνει αυτή η ανάρτηση και να αποκαλυφθεί πως πάσχει από Αλτσχάιμερ: «Η φωτογραφία δική του επιθυμία. Κι η ανάρτηση το ίδιο. Σαν συμπαράσταση σε ομοιοπαθείς. Δεν κρύβει τίποτε από κανέναν. Ευχή του: Ευλογημένος εκείνος που θα βρει το φάρμακο γι’ αυτή τη νόσο».

 

Όσα είχε δηλώσει η σύζυγος του Γιάννη Φέρτη, Μαρίνα Ψάλτη

Πριν από μερικούς μήνες, η Μαρίνα Ψάλτη σε τηλεοπτική της συνέντευξη είχε κάνει μια εξομολόγηση για τον σύζυγό της, Γιάννη φέρτη.

«Ήταν επιθυμία του συζύγου μου να μην αποκτήσουμε παιδί. Δεν ήθελα να υιοθετήσω, το φοβόμουν πολύ. Με όλα αυτά που συμβαίνουν, λέω ευτυχώς που δεν έχω παιδί. Είμαι που είμαι ημίτρελη τώρα, θα είχα γίνει τελείως τρελή. Όταν γνωριστήκαμε με το Γιάννη Φέρτη ήμουν 29 χρονών, εκείνος 55. Παππούς θα έπρεπε να είναι, να έχει εγγόνι, όχι παιδί. Εγώ αυτόν αγάπησα, αλλά δεν είχα και καμία πρεμούρα να διαιωνίσω το είδος μου το τρομερό.

Με το Γιάννη Φέρτη γνωριστήκαμε σε μια παράσταση που δουλεύαμε μαζί. Πρώτα τα φτιάξαμε και μετά φλερτάραμε. Εγώ είχα μια αδυναμία στα μεγαλύτερα αγόρια, δε σκέφτηκα τη διαφορά ηλικίας. Δεν τον θέλω στις πρεμιέρες, τον αποφεύγω, όταν έρχεται έχω τρακ. Από το Γιάννη έχω μάθει να έχω υπομονή, να βάζω τον εαυτό μου στη θέση του άλλου, και να μη βρίζω όταν οδηγώ.

Ο κορονοϊός με έχει φοβίσει πολύ, λέω αμάν, πότε θα τελειώσει, να πάρουμε ανάσα. Φοβάμαι και για τον Γιάννη, τώρα πάει στα 84. Επειδή ο Γιάννης εμβολιάστηκε πριν από εμένα, κοιμόμασταν σε ξεχωριστά κρεβάτια», είχε πει η Μαρίνα Ψάλτη.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!