TV BITS

Survivor: Ο Στάθης κατηγορεί για έπαρση τον άλλοτε "φίλο " του Άρη [βίντεο]

Όταν ο Στάθης Σχίζας μπήκε στο Survivor, φάνηκε να εντάσσεται αμέσως με άνεση στην... παρέα του Άρη Σοϊλέδη και οι δυο τους έδειχναν να διατηρούν φιλικές σχέσεις. Οπότε αρκετοί απόρησαν όταν χθες είδαν τον Στάθη ως αρχηγό να μην επιλέγει ως συμπαίκτη του τον Άρη.

Θυμίζουμε πως στο επεισόδιο της Κυριακής ο Λιανός ανακοίνωσε πως πλέον οι ομάδες  κάθε εβδομάδα θα αλλάζουν και οι αρχηγοί (ένας εκ των οποίων ήταν ο Στάθης) που προκύπτουν από τα αποτελέσματα στους αγώνες κατάταξης θα επιλέγουν τους συμπαίκτες τους.


Και πολλοί περίμεναν ο Στάθης να επιλέξει τον Άρη στην ομάδα του, κάτι το οποίο όμως δεν συνέβη.


Ο ίδιος ο Άρης φάνηκε να απορεί με αυτή την απόφαση του άλλοτε φίλου του. «Ερχόμενος ο Στάθης στο Survivor, είχαμε πολύ καλή σχέση. Εγώ τον έβαλα στην παρέα μας κι όσο περνούσε ο καιρός, σταμάτησε να μου μιλά. Και τώρα μέσα στη μέρα δεν μιλάμε καθόλου. Δεν ξέρω τι έχει πάθει μαζί μου» είπε ο ποδοσφαιριστής, ωστόσο η Μαίη είπε πως οι δυο τους, τον τελευταίο καιρό δεν είχαν καλές σχέσεις.


Ο δε Στάθης είπε: «Πολλά από τα παιδιά μπορεί να περίμεναν να πάρω τον Άρη στην ομάδα. Εμένα δεν μου πέρασε από το μυαλό. Πιστεύω στην ηρεμία και στο σεβασμό που έχει αυτή η ομάδα. Δεν θα τον επέλεξα για κάποιους λόγους κι ένας από αυτούς είναι ότι έχει λίγο παραπάνω έπαρση κι αρχηγικές τάσεις. Είναι οξύθυμος κι ιδιαίτερος χαρακτήρας. Αν έμπαινε στη δική μας ομάδα, θεωρώ πως θα δημιουργούσε καταστάσεις, όπως έχουν δημιουργηθεί και στο παρελθόν στις ομάδες που βρισκόταν. Θα μας άλλαζε το ωραίο κλίμα, τον αλληλοσεβασμό, που δεν έχουμε αρχηγικές τάσεις και γελάμε. Προτιμώ να πάρω κάποιον λιγότερο καλό αγωνιστικά και να υπάρχει ηρεμία, παρά να έβαζα τον Άρη και να διακινδύνευα την οποιαδήποτε στιγμή που θα γινόταν κάποιο περιστατικό» σημείωσε ο Στάθης στο Survivor.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!