TV BITS

Love It: Η Σταυρούλα Χρυσαειδή μίλησε για το Survivor [βίντεο]

H Σταυρούλα ήταν μια από τις πιο δυνατές παίκτριες του φετινού Survivor και κατάφερε να φτάσει μια ανάσα πριν από τον Ημιτελικό, αλλά έμελλε τελικά να είναι η τελευταία αποχώρηση της σεζόν.

Η ίδια, χθες βράδυ βρέθηκε στον Ημιτελικό του Survivor μαζί με όλους τους πρώην παίκτες και σήμερα πήγε ως καλεσμένη στην εκπομπή Love It και μίλησε για όλα.


Αναφέρθηκε στο σύντροφό της ο οποίος μάλιστα τη συνόδευσε στην εκπομπή.

 

Παράλληλα μίλησε και για τη σχέση της με την Ασημίνα, ενώ κλήθηκε και να σχολιάσει τη δήλωσή της περί "πλούσιου άντρα" που είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παρεξηγήθηκε κάτι τέτοιο και κάτι άκουσα και για σεξιστικά σχόλια. Σίγουρα δεν είναι όλοι οι διάσημοι πλούσιοι, ο καθένας έχει διαφορετική οικονομική κατάσταση. Δεν υπονοούσα ότι η Ασημίνα είναι με αυτόν τον άνθρωπο για τα χρήματα. Εγώ και στην αρχή του Survivor που έκανα παρέα μαζί της, την ρωτούσα πράγματα, το ζούσα πολύ μαζί της, οπότε έβλεπα μια κοπέλα που είναι ερωτευμένη με τον άνθρωπό της και αυτός την στηρίζει. Ποια είμαι εγώ να κρίνω ποιος είναι με ποιον και γιατί; Δεν έχω κρίνει κανέναν. Μπορεί να το διατύπωνα λίγο διαφορετικά αν γύρναγα το χρόνο πίσω για να μην παρεξηγηθεί χωρίς λόγο. Γενικά σαν άνθρωπος λέω αυτά που πιστεύω και είμαι υπερβολικά ειλικρινής και κάποιες φορές παρεξηγούμαι. Και με τους φίλους μου είμαι υπερβολικά ειλικρινής και σκληρή μερικές φορές. Λέω πράγματα που αξίζουν και πρέπει. Η σκληρή κριτική μπορεί να σε κάνει και καλύτερο», είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Επίσης είπε πως με κάποιους από τους πρώην συμπαίκτες της σίγουρα δεν θα κάνει παρέα εκτός ριάλιτι.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!