TV BITS

Love It: Η Ευδοκία Τσαγκλή μιλά για το χωρισμό της με τον Νίκο Τακλή

H Ευδοκία Τσαγκλή, έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι Big Brother όπου φάνηκε να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Νίκου Τακλή, αλλά τώρα μάθαμε πως χώρισαν.

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που έδειχναν την Ευδοκία παρέα με τον tattoo artist Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, τον πρώην σύντροφο του μοντέλου Κάτια Ταραμπάνκο και φούντωσαν οι φήμες πως είναι ζευγάρι.


Και σήμερα η Ευδοκία μίλησε στην εκπομπή Love It και αποκάλυψε πως όντως έχει χωρίσει με το Νίκο Τακλή και μάλιστα είπε πως της... χρωστάει μέρος του επάθλου που της είχε τάξει!

«Ενώ στο Big Brother είχα πολλή ενέργεια, όταν βγήκα πέρασα αρκετά δύσκολα. Κρατάω επαφή μόνο με τη Μαίρη. Με τον Νίκο το προσπαθήσαμε, αλλά από τον Μάρτιο δεν είμαστε μαζί. Ήταν κοινή απόφαση να χωρίσουμε. Μας έκανε πιο δυστυχισμένους το να είμαστε μαζί, οπότε αποφασίσαμε να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους.

Πληγώνεσαι σε έναν χωρισμό όταν έχεις συναισθήματα, αλλά πλέον δεν αφήνω τον εαυτό μου να πέσει για πολύ. Μέχρι στιγμής ο Νίκος δεν μου έχει δώσει μερίδιο από το έπαθλο, όπως είχε πει», είπε αρχικά η Ευδοκία Τσαγκλή.

Η Ευδοκία Τσαγκλή μίλησε στη συνέχεια για τον πόλεμο στην πατρίδα της, την Ουκρανία: «Για εμάς δεν είναι μια νέα κατάσταση, το βιώναμε εδώ και οκτώ χρόνια. Είναι πολύ άσχημο αυτό που συμβαίνει».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!