GOSSIP

Δύο πρώην Survivors έκαναν χθες Κυριακή 11/9 τους γάμους τους [εικόνες]

Νυφούλες ντύθηκαν χθες Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, δύο παίκτριες του φετινού Survivor που ξεχώρισαν: η Αθηνά Ευμορφιάδου, αλλά και η Σταυρούλα Χρυσαειδή, που έφτασε μια ανάσα πριν τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Το αποτέλεσμα της... σύμπτωσης της ημερομηνίας διεξαγωγής αυτών των δύο γάμων είχε σαν αποτέλεσμα και οι δυο να έχουν... άρωμα Survivor, αλλά οι παίκτες μοιράστηκαν καθώς άλλοι βρέθηκαν καλεσμένοι στον ένα γάμο και άλλοι στον άλλο.


Ο γάμος της Αθηνάς

Λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής 11/9 η Αθηνά Ευμορφιάδη και ο Γιάννης Μαυροκορδάτος ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στον ιερό ναό Αγίου Ανδρέα στη Νέα Μάκρη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor και ο σύντροφός της είναι αρκετά χρόνια μαζί, ωστόσο μετά τη συμμετοχή της Αθηνάς στο ριάλιτι επιβίωσης πήραν την απόφαση να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο.

Φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού που βρέθηκαν στον γάμο, δεν σταμάτησαν να δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο από το μυστήριο, με τους περισσότερους να απαθανατίζουν την πανέμορφη νύφη, που έλαμπε από ευτυχία στο λευκό νυφικό της.

Ανάμεσα στους καλεσμένους είδαμε και κάποιους από τους πρώην συμπαίκτες της στο ριάλιτι επιβίωσης, όπως η Βρισηίδα Ανδριώτου, ο Άρης Σοϊλέδης, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Ελισάβετ Σπανού και πολλοί άλλοι.

 

Ο γάμος της Σταυρούλας

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο αγαπημένος της Παναγιώτης Τριβυζάς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το βράδυ της Κυριακής.

Το ζευγάρι είχε αποφασίσει την ημερομηνία του γάμου του του περίπου έναν χρόνο πριν με την αθλήτρια να φεύγει την περασμένη χρονιά για τον Άγιο Δομίνικο και να αφήνει στον αγαπημένο της Παναγιώτη να ρυθμίσει τις λεπτομέρειες.

Έπειτα από 5,5 περίπου χρόνια σχέσης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησιάς στο Πόρτο Ράφτη το απόγευμα της Κυριακής. Το «παρών» στη χαρά του ζευγαριού έδωσαν αρκετοί πρώην συμπαίκτες της Σταυρούλας Χρυσαειδή από το Survivor. Ανάμεσά τους ο Νίκος Γιάννης, η Σοφιάνα Αβραμάκη, ο Γιώργος Ταλάντσεφ, o Γιώργος Κατσαούνης, η Στέλλα Ανδρεάδου, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, αλλά και ο νικητής του Survivor Στάθης Σχίζας με την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!