GOSSIP

Η Ζόζεφιν έστειλε ευχές στον πρώην της Δημήτρη Παππά που έγινε μπαμπάς

Η τραγουδίστρια Ζόζεφιν, στο παρελθόν διατηρούσε δεσμό με τον Δημήτρη Παππά, το γιο της Χριστίνας Παππά, ο οποίος πρόσφατα έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά καθώς απέκτησε μια κορούλα με την Άννα Μπεζάν.

Η τραγουδίστρια, τώρα παραχώρησε μια νέα τηλεοπτική συνέντευξη και σε αυτή αναφέρθηκε στις δήθεν σχέσεις που κατά καιρούς της χρεώνουν, ενώ έστειλε δημόσια τις ευχές της στον πρώην σύντροφό της, για τη γέννηση του παιδιού του.

«Είμαστε στα γυρίσματα του νέου βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Πυρκαγιά». Έχω πάντα θέματα με τα μαλλιά, φουντώνουν, τι να κάνω; Το χορευτικό το κάνω και 50 φορές για να είναι σωστό το πλάνο», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Για την Eurovision εξομολογήθηκε πως, «θα ήταν τιμή μου να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Eurovision. Μου έστειλαν εάν τραγούδι που θα μπορούσα να πάω με αυτό στη Eurovision, αλλά δεν μου ταίριαζε».

Για τις αρνητικές κριτικές που δέχεται, η Ζόζεφιν τόνισε πως, «στεναχωριέμαι όταν διαβάζω αρνητικά σχόλια, αλλά δεν δίνω σημασία αν δεν είναι με καλή διάθεση».

«Μου έχουν χρεώσει σχέσεις που δεν είχα. Στον Δημήτρη Παππά δεν ευχήθηκα για το παιδί, του εύχομαι τα καλυτέρα», είπε για τον πρώην σύντροφό της και είπε πως δεν κρατάνε επαφή, ενώ παραδέχτηκε πως κατά καιρούς βλέπει τη Χριστίνα Παππά και εξέφρασε τη βεβαιότητά της πως θα έχει τρελαθεί από τη χαρά της που έγινε γιαγιά.

«Είμαστε κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο «Φαντασία», κατέληξε μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα» η Ζόζεφιν.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!