GOSSIP

Τι δήλωσε η Μαίρη Συνατσάκη για την εγκυμοσύνη αλλά και για τα επαγγελματικά της σχέδια

H Μαίρη Συνατσάκη μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για το άγχος της εγκυμοσύνης, αν είναι έτοιμο το παιδικό δωμάτιο αλλά κι αν θα τελεστούν μαζί ο γάμος και η βάφτιση του μωρού τους με τον Ίαν Στρατή.

Για το άγχος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, είπε: «Ο Ίαν μου έχει πει χαρακτηριστικά “έχεις άγχος και για τους δυο μας, οπότε εγώ θα είμαι πιο ήρεμος”. Προσπαθώ να σκεφτώ ότι θα είμαι φοβερά ατελής με το παιδί και θα χρειάζομαι βοήθεια και δεν θα φοβάμαι να τη ζητήσω».

Η Μαίρη Συνατσάκη δήλωσε πως ακόμα δεν έχουν προετοιμάσει τίποτα στο παιδικό δωμλατιο, καθώς επιθυμεί όλα να γίνουν σιγά σιγά. «Δεν έχουμε κάνει καμία ετοιμασία για το δωμάτιο. Το πάμε πολύ διακριτικά. Τα πήγα όλα σιγά σιγά. Δεν ήθελα να το πω πολύ σύντομα, δεν αγόρασα τα πρώτα πραγματάκια μέχρι να κλείσω τον έκτο…».

Τέλος, η Μαίρη Συνατσάκη ρωτήθηκε για την επιστροφή της στην τηλεόραση και απάντησε ότι προτιμά να δώσει προτεραιότητα στο παιδί της: «Κάτσε τώρα να μείνουμε σπίτι μας να μεγαλώσουμε όσο μπορούσε ήρεμα το παιδί…».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!