GOSSIP

Ο Κατσαούνης αποκάλυψε πως η Κουρεντή τον έχει "μπλοκάρει" στο Instagram

Στον τελευταίο τηλεοπτικό κύκλο του Survivor, το... ειδύλλιο που φάνηκε να αναπτύσσεται ανάμεσα στην ηθοποιό Μυριέλλα Κουρεντή και τον Θεσσαλό αγρότη Γιώργο Κατσαούνη, προκάλεσε πολλά σχόλια, αλλά για πολύ καιρό δεν είχαμε μάθει τίποτα για τις σχέσεις των δύο πρώην παικτών του ριάλιτι επιβίωσης μετά τον τελικό. Και σήμερα ο... Τσακατσούκα αποκάλυψε πως η Μυριέλλα του έχει κάνει block στα social media.

Θυμίζουμε πως οι δυο τους, στον Άγιο Δομίνικο είχαν ανταλλάξει φιλάκια και γράμματα, είχαν καβγαδίσει και είχαμε δει τον Γιώργο να θυμώνει όταν έμαθε πως η Μυριέλλα ήταν ερωτευμένη με τον John Lygnos τον μουσικό με τον οποίο είναι μαζί μέχρι και σήμερα.


Ο Κατσαούνης, μίλησε σε δημοσιογράφους σε έξοδο που έκανε μαζί με τον Τάλα και σήμερα στην εκπομπή της Τσιμτσιλή είδαμε ένα βίντεο με τις δηλώσεις του.

Ο ίδιος αρχικά ρωτήθηκε για το αν έχει δεχτεί και αυτός πρόταση για να συμμετάσχει στο Survivor All Star.

Συγκεκριμένα απάντησε: «Δεν έχω δεχτεί πρόταση για το “Αll Star Survivor”. Προς το παρόν έχουμε δουλειές με τα αγροτικά, τώρα είναι περίοδος σπορών, ούτε το κινητό δεν προλαβαίνω να σηκώσω».

Και συνέχισε τις αποκαλύψεις ο πρώην παίκτης του Survivor αναφερόμενος στη Μυριέλλα: «Μια φορά την είχε ψάξει αλλά πρέπει να με έχει κάνει μπλοκ».

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!