GOSSIP

Η Πασχαλίδου αποκάλυψε πως στη Σουηδία απειλούν να τη σκοτώσουν

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή της Τσιμτσιλή η δημοσιογράφος και πρώην παρουσιάστρια Αλεξλανδρα Πασχαλίδου, η οποία αποκάλυψε πως στη Σουηδία δέχεται απειλές για τη ζωή της, ενώ αναφέρθηκε και στην ενδοοικογενειακή βία.

Όπως είπε η παρουσιάστρια, η βία που βίωσε μέσα στο σπίτι της «αφήνει σημάδια όχι μόνο στο σώμα αλλά και στην ψυχή. Αλλά το παλεύω και χρησιμοποιώ τον πόνο για να αλλάξω τον κόσμο.»!

Ενώ πρόσθεσε: «Μου έγραψε ένας ρατσιστής go home. Συμβαίνει πολύ συχνά και έχω απειλές επειδή είμαι Ελληνίδα. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, πληγώνομαι αλλά δεν θα το βάλω κάτω, δεν πρόκειται να τους κάνω τη χάρη να σωπάσω…»!

Και υπογράμμισε: «Μονίμως αισθάνομαι φόβο… Γι’ αυτό αισθάνομαι ότι βρήκα ένα ευλογημένο μέρος, την Πάτμο όπου δεν κλειδώνουν τις πόρτες. Πρώτη φορά που κοιμόμουνα χωρίς να ανησυχώ για επιθέσεις σε μένα και την κόρη μου. Με απειλούν στη Σουηδία ναζιστικές οργανώσεις από την πρώτη φορά που εμφανίστηκα στην τηλεόραση ότι θα με σκοτώσουν.»!

Ενώ σε άλλο σημείο, τόνισε: «Δεν είμαι μία πανέμορφη γυναίκα.. Με την εμφάνισή μου προσπαθώ να μην ασχολούμαι ειδικά τώρα μεγαλώνοντας… Κυκλοφορούμε και συγκρίνουμε τον εαυτό μας με τα μοντέλα! Ε όχι δεν μπορώ να συγκριθώ με την καμία με τα μοντέλα, εγώ είμαι συγγραφέας, δημοσιογράφος…»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Η πίεση δεν είναι τόσο μεγάλη στους άντρες. Τους βλέπω χοντρούς, καραφλούς με κοιλιές και κανείς δεν λέει “πώς είσαι έτσι”. Μόνο τις γυναίκες μας θέλουν τέλειες. Είναι σεξισμός. Να απελευθερωθούμε λίγο.

Δεν θα με κρίνει κανείς αν έχω πεσμένο στήθος, δεν θα πάω για Μις Ελλάς ή Μις Σουηδία, που τα θεωρώ και αυτά ξεπερασμένα»!

Μπορείτε να δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις της

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!