GOSSIP

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι έγκυος και μάθαμε σε ποιο μήνα βρίσκεται

Με μια ανάρτησή της στο Instagram το βράδυ της Κυριακής η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να ευχαριστήσει τους followers της στο Instagram που της ευχήθηκαν για την ονομαστική της εορτή, ενώ έκανε την έκπληξη ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!...» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η παρουσιάστρια και πόζαρε με φουσκωμένη κοιλιά.


Και το πρωί της Δευτέρας 9/1 η Σταματίνα Τσιμτσιλή έστειλε ευχές στην Ιωάννα μέσω της εκπομπής της και αποκάλυψε πως εδώ και μία εβδομάδα διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της. «Είναι πέντε μηνών έγκυος. Είναι στην καλύτερή της φάση και το είχε κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό. Εγώ έτυχε και την είδα πριν κάνα δίμηνο σε ένα event και δεν φαινόταν τίποτα. Με το καλό, είναι μια κούκλα»
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!