TV BITS

Survivor: Εκτός εαυτού βγήκε η Ρία - Έκανε άγριο καβγά με τον Τάκη

Κατά του Τάκη Καραγκούνια στράφηκαν η Ρία Κολοβού κι η Στέλλα Ανδρεάδου στο Survivor λόγω των μεθοδεύσεων που κάνει στις ψηφοφορίες. Η ένταση έφτασε στα ύψη και ξέσπασε μεγάλος καυγάς

Η αρχή έγινε στην καλύβα των Μπλε μέσα στη νύχτα: «Με ρωτάς και μου λες γιατί δεν σου το είπα, αλλά ρουφιάνα δεν είμαι εγώ. Επειδή μου είπες γιατί δεν το είπα, ρουφιάνα δεν είμαι. Αν κάποιος έρθει να κου πει ένα μυστικό, δεν θα το πω… Τον ρουφιάνο δεν τον αγάπησε κανείς, την ρουφιανιά ναι… Δεν φοβάμαι τίποτα.» είπε η Στέλλα Ανδρεάδου απευθυνόμενη στην Μελίνα Μεταξά στο Survivor.

Εκεί επενέβη ο Τάκης Καραγκούνιας: «Δηλαδή ρε Στέλλα όταν συζητάμε κάτι είναι μυστικό; Με βγάζεις φάουλ τώρα. Συγγνώμη με λες εμένα ρουφιάνο τώρα; Γιατί να της πεις μια συζήτηση που κάναμε οι δυο μας. Ο Τάκης φταίει για όλα, ο αποδιοπομπαίος τράγος…»

Ο καυγάς τους συνεχίστηκε σε υψηλούς τόνους για άλλες συζητήσεις που έχουν κάνει στο Survivor.

Δείτε εδώ το βίντεο

Ο καβγάς Ρίας - Τάκη κορυφώθηκε το πρωί με την Ρία να κατηγορεί τον Τάκη πως μαγειρεύει τις ψηφοφορίες. Δείτε εδώ το βίντεο

Η ένταση συνεχίστηκε και στον χώρο διεξαγωγής του αγωνίσματος, με την Ρία να εκτοξεύει κατηγορίες κατά της Μαριαλένας

Τα σχόλια του Τάκη

«Το πιο ανησυχητικό στην Ρία, που με στενοχώρησε και με προβλημάτισε, είναι που γύρισε να προβάλει την γυναικεία της φύση, λέγοντάς μου το πως φέρομαι έτσι σε μια γυναίκα, την στιγμή που μια γυναίκα μου φέρεται πολύ άδικα κι άσχημα, λέγοντάς με πεταλουδίτσα, ανισόρροπο κι αντιδραστικό. Με είπε ανισόρροπο, που δείχνει άσχημο έξω.

Δεν μπορείς να λες έναν άνθρωπο μεγαλύτερό σου ανισόρροπο, επειδή προσπαθεί να πει την αλήθεια» ανέφερε ο Τάκης Καραγκούνιας εκνευρισμένος στο Survivor.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!