GOSSIP

Σοκ έπαθε η Μάρα Δαρμουσλή - Κάηκε ολοσχερώς το εστιατόριό της

Η 41χρονη ηθοποιός και πρώην μοντέλο και ο σύζυγός της διατηρούσαν ποσοστό σε εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη και χθες το βράδυ το εστιατόριο δέχτηκε εμπρηστική επίθεση και κάηκε ολοσχερώς.

Η φωτιά ξέσπασε στο εστιατόριο, που συνιδιοκτήτρια είναι η γυμνάστρια Έλλη Αγγελιδάκη και βρίσκεται επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, στη Νέα Σμύρνη και για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκε μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής.

H φωτιά ξέσπασε στις 04:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής και αμέσως σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική καθώς το κατάστημα βρίσκεται στο ισόγειο τετραώροφης πολυκατοικίας.

Αυτόπτης μάρτυρας που εργαζόταν στο εστιατόριο εκείνη την ώρα, μίλησε στον ΣΚΑΪ, λέγοντας ότι είδε δύο ή τρία άτομα να πετούν κάτι μέσα στο εστιατόριο, προφανώς άφλεκτο υλικό ή μολότοφ, σπάζοντας το τζάμι.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική ένα άτομο εντοπίστηκε στο κλιμακοστάσιο του πρώτου ορόφου, αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Ενώ, τρία άτομα και ένα βρέφος που βρίσκονταν στον τρίτο όροφο, αφού έπεσε ο καπνός της φωτιάς, μεταφέρθηκαν μέσω του κλιμακοστασίου σε ασφαλές σημείο, ενώ το βρέφος μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο Παίδων.

Εκείνη την ώρα στο εστιατόριο βρισκόταν εργαζόμενος στην καθαριότητα του μαγαζιού που άκουσε μια έκρηξη εντός του καταστήματος και έσπασαν τα τζάμια σύμφωνα με το Super Κατερίνα.

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Λιάγκα

Αρχικά είπε η Μάρα Δαρμουσλή: «Από τα δελτία ενημερώθηκα, δεν είμαι στο σημείο. Πήγε ο Βασίλης, ο άνδρας μου δηλαδή, για να ενημερωθεί από τις Αρχές. Αυτό έγινε στις 04:30-05:00 και το μάθαμε στις 07:00 γιατί εκείνη την ώρα έτυχε να ξυπνήσω εγώ για να θηλάσω. Εγώ ψάχνω πιο πολύ να δω αν είναι καλά, μην υπάρχουν τραυματίες, μην έχει χτυπήσει άνθρωπος».

Και τόνισε στο Πρωινό: «κάμερες υπάρχουν, τώρα τι έχει μείνει απ’ τις κάμερες, τι έχει καταγράφει, δεν ξέρω ακριβώς πως λειτουργούσε το κύκλωμα και που έχει μείνει αρχείο γιατί ήταν live κάμερες. Το μαγαζί έχει καεί ολοσχερώς.

Ήταν μεγάλη επένδυση, από εκεί και πέρα, είμαι και μητέρα, έμαθα άνθρωποι κάηκαν. Ένα βρέφος πήγε στο Παίδων, εκεί πήγε το μυαλό μου πιο πολύ, μην έπαθε κανένας άνθρωπος τίποτα γιατί έβλεπα κι εγώ τις εικόνες με τον καπνό μέχρι που φαινόταν. Ήταν τρομακτική η φωτιά, δηλαδή τρομακτικό! Εμένα με ενδιαφέρει το καλό των ανθρώπων.

Δεν έχω, ούτε για τρομοκρατικά χτυπήματα, ούτε είχα απειλές, ούτε μισή η οικογένειά μας, δεν είχαμε τέτοια θέματα. Να είμαστε καλά, με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι να είναι καλά και από εκεί και πέρα υπάρχουν οι Αρχές και οι αρμόδιοι, οι οποίοι θα αναλάβουν και θα ψάξουν και θα δούνε τι θα γίνει».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!