GOSSIP

Ο πρώην της Καινούργιου λέγεται πως βρήκε νέο έρωτα στη ζωή του

Ο επιχειρηματίας και γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας Φίλιππος Τσαγκρίδης, για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν ζευγάρι με την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, αλλά πλέον εδώ και καιρό το ζευγάρι έχει χωρίσει και τώρα δημοσιεύματα τον θέλουν να έχει βρει ξανά τον έρωτα.

Όπως αναφέρει το queen.gr ο Φίλιππος Τσαγκρίδης φέρεται να ζει ένα τρυφερό ειδύλλιο με την Κάθριν Εμπειρίκου. Ο επιχειρηματίας πυροδότησε τις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι όταν πρόσφατα δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τον Νικόλα Κρόκο και τη σύντροφό του, Αλίκη και την Κάθριν Εμπειρίκου, καθώς ήταν όλοι τους καλεσμένοι σε γάμο.

Η Κάθριν Εμπειρίκου είναι το νεότερο μέλος της δυναστείας των Εμπειρίκων που έχουν καταγωγή από την Άνδρο. Έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία. Παππούς της υπήρξε ο Γιώργος Εμπειρίκος, ένας από τους ισχυρούς άνδρες της ναυτιλίας και από τους μεγαλύτερους συλλέκτες έργων τέχνης. Ήταν παντρεμένη με τον δισεκατομμυριούχο Harrison LeFrak με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα 4χρονο γιο.

Η γόνος της γνωστής οικογενείας διατηρεί προσωπικό λογαριασμό στο Instagram  ο οποίος είναι ιδιωτικός.

Πριν λίγες ώρες ο επιχειρηματίας έκανε repost μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με την φημολογούμενη νέα του σύντροφο και την Βικτώρια Φασιανού, κόρη του εμβληματικού ζωγράφου, Αλέκου Φασιανού ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2022.

Η Βικτώρια Φασιανού έχει εντρυφήσει στο ζωγραφικό, συγγραφικό, σκηνογραφικό, γλυπτικό και εικονογραφικό έργο του πατέρα της. Επιμελείται και παρουσιάζει τις πιο πρόσφατες εκθέσεις του, στις οποίες Τσαγκρίδης και Εμπειρίκου δίνουν συχνά το παρών.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!