TV BITS

Survivor: Οι Κόκκινοι κέρδισαν και την τρίτη ασυλία και έκαναν το απόλυτο σερί

Τον τρίτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας είδαμε το βράδυ της Τρίτης 28/3 στο Survivor All Star με την Κόκκινη ομάδα να κατακτά ξανά τη νίκη.

Οι Μπλε όχι μόνο έχουν αποδεκατιστεί μετά την αποβολή των Πιλίδη και Γκότση, που ήταν πολύ δυνατοί παίκτες αγωνιστικά, αλλά ήδη είχαν χάσει τους δύο πρώτους αγώνες ασυλίας αυτή την εβδομάδα, έχοντας βγάλει στον τάκο την Ελευθερία Ελευθερίου, τον Σπύρο Μαρτίκα και το Νικόλα Αγόρου.


Και χθες ηττήθηκαν με σκορ 10 - 8 με τους Κόκκινους να πηγαίνουν με άνεση στο συμβούλιο του νησιού, χωρίς να κινδυνεύει κανένας παίκτης της ομάδας, με αποχώρηση.

Αντιθέτως οι Μπλε κλήθηκαν να ψηφίσουν και να προσθέσουν ακόμη έναν υποψήφιο προς αποχώρηση, στην ήδη υπάρχουσα λίστα με Μαχητές. Οι ψήφοι ήταν λίγο πολύ αναμενόμενοι. Τους περισσότερους συγκέντρωσε η Ελένη Χαμπέρη, με την Στέλλα και την Ρία να ακολουθούν. 

Έτσι την Πέμπτη οι Μαχητές σίγουρα θα αναγκαστούν να αποχαιρετήσουν έναν συμπαίκτη τους, που μπορεί να είναι είτε η Ελευθερία, ο Σπύρος, ο Νικόλας ή η Ελένη Χαμπέρη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!