MEN'S GUIDE

Ο 51χρονος Jared Leto ποζάρει ημίγυμνος και μας αφήνει άφωνους

O διάσημος ηθοποιός Jared Leto, θα μπορούσε να είναι ένας ακόμη γόης του Χόλιγουντ, αλλά ο ίδιος απέδειξε πως είναι πολύ περισσότερα.

«Μου λείψατε», έγραψε πρόσφατα ο Jared Leto απευθυνόμενος στους 10,9 εκατομμύρια followers του και ανέβασε στο Instagram μια selfie όπου ποζάρει ημίγυμνος μπροστά στον καθρέφτη και όλοι έμειναν άφωνοι με το κορμί του.


Και η αλήθεια είναι πως ο Jared δεν είναι ένας απλά όμορφος ηθοποιός.


Είναι ροκάς, μουσικός και τραγουδιστής των 30 Seconds to Mars, έχει γίνει το απόλυτο fashion icon  και ο αγαπημένος σταρ πασίγνωστων designers, έχει σαρώσει τα βραβεία με τις ερμηνείες του σε ταινίες, έχει τσαλακώσει την εικόνα του αμέτρητες φορές για τις ανάγκες ρόλων και παράλληλα είναι ακτιβιστής και φιλάνθρωπος.


Ο Jared όμως, όσο και αν θέλει να τονίζει τα πολλά πολλά προσόντα του και όχι μόνο την ομολογουμένως εντυπωσιακή εξωτερική του εμφάνιση, ακόμα και τώρα που είναι 51 ετών καίει πολλές καρδιές.


Ο ίδιος δεν αλλάζει πολλά στις διατροφικές του συνήθειες εκτός και αν το απαιτεί κάποιος ρόλος και είναι φανατικά vegan αποφεύγοντας τα πάντα σε ζωικής προέλευσης τρόφιμα: από κρέας, ψάρι και αβγά μέχρι γαλακτοκομικά.



Παράλληλα τηρεί ένα σχετικά ευέλικτο πρόγραμμα άθλησης, προτιμώντας κυρίως να γυμνάζεται στη φύση κάνοντας hiking, αναρρίχηση αλλά και surf και οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα στην ύπαιθρο ή τη θάλασσα.


Γενικά γυμνάζεται μόνο πέντε φορές την εβδομάδα και τα Σαββατοκύριακα αράζει, ενώ έχει καθιερώσει την Τετάρτη ως ημέρα για να κάνει γιόγκα.


Τις υπόλοιπες καθημερινές, πηγαίνει στο γυμναστήριο, και τις Δευτέρες εστιάζει στην εκγύμναση τρικέφαλων και στήθους, τις Τρίτες και τις Πέμπτες γυμνάζει ώμους και πόδια και τις Παρασκευές κάνει πολύ απαιτητικά supersets.  



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!