TV BITS

Survivor: Οι Μαριαλένα & Βασάλος τσακώθηκαν στη ζούγκλα χωρίς κάμερες

Γεμάτο εντάσεις ήταν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor All Star που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης 7/6 και φυσικά πρωταγωνιστές σε πολλές αντιπαραθέσεις ήταν και πάλι οι Βασάλος και Ρουμελιώτη, αφού ο Κωνσταντίνος προφανώς έχει θυμώσει που τον ψήφισε η άλλοτε καλή φίλη του.

Στην αρχή του επεισοδίου της Τετάρτης (7/6), ο παίκτης των Κόκκινων εξέφρασε τα παράπονά του προς τη συμπαίκτριά του, μέσω τραγουδιών: «Δεν θέλω τέτοιους φίλους, φίλους που θέλουν να με βλέπουν να πονώ» τραγούδησε, ενώ αργότερα παραδέχθηκε ότι έβαλε και τα κλάματα, μην μπορώντας να αντέξει την "προδοσία" της φίλης του.

Η ψήφος της Μαριαλένας απασχόλησε έντονα και τους Μπλε, με τη Στέλλα Ανδρεάδου να αναφέρει πως οι δυο τους τσακώνονται «σαν τον σκύλο με τη γάτα», ενώ ο Νίκος Μπάρτζης και ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποκάλυψαν πως τους άκουσαν να τσακώνονται στη ζούγκλα χωρίς κάμερες.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

 Η μεταξύ τους ένταση εκτονώθηκε κάπως κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο οποίος έληξε με νίκη των Κόκκινων. Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έβαλε το χεράκι του ώστε αυτό να συμβεί, με τη Μαριαλένα να τον εκθειάζει και τους δύο τους να κάνουν μια αγκαλιά μετά, δείχνοντας ότι όσα έγιναν, ανήκουν στο παρελθόν.

Τελικά, αυτό δεν φαίνεται να ισχύει, καθώς την επόμενη μέρα, οι δύο τους άνοιξαν νέο κύκλο αντιπαράθεσης. «Θα βάλω τα κλάματα Μαριαλένα μου αν μου βάλεις Χ, ίσως να το έχω βάλει και εγώ» είπε ο Κωνσταντίνος, ο οποίος δείχνει να μην έχει ξεχάσει και τη μεταξύ τους εκεχειρία να είναι... προσωρινή.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!