GOSSIP

Ο Γιάννης Βαρδής απειλεί με αγωγές τη χήρα του πατέρα του

Μαίνεται ο... πόλεμος που δείχνει να έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο Γιάννη Βαρδή και τη σύζυγο του αείμνηστου πατέρα του Φιλοθέη Μωβ.

Χθες Πέμπτη 14/9 είδαμε το γιο του Αντώνη Βαρδή να προχωρά σε ένα απίστευτο ξέσπασμα κατά της χήρας του πατέρα του.


Αφορμή για το ξέσπασμα του Γιάννη Βαρδή, στάθηκαν οι πρόσφατες δηλώσεις της Φιλοθέης Μωβ για τη συναυλία που έκαναν τα παιδιά του Αντώνη Βαρδή στη μνήμη του αλλά και για τη σχέση που έχει σήμερα η ίδια μαζί τους.


Και ο ίδιος δεν δείχνει διατεθειμένος να σταματήσει αυτή την κόντρα, αφού σε νέες σημερινές δηλώσεις του, ο Γιάννης απειλεί με μηνύσεις την Φιλοθέη.

Συγκεκριμένα σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και ο Γιάννης Βαρδής επανέρχεται με ακόμη δριμύτερες δηλώσεις.

«Ότι έδωσε τη συγκατάθεσή της να γίνει συναυλία. Ναι, όντως υπέγραψε ένα χαρτί που έχει να κάνει με το να εισπράξει τα πνευματικά της δικαιώματα. Μην τρελαθούμε! Δεν έχει κανένα άλλο δικαίωμα», δηλώνει ο Γιάννης Βαρδής 

«Μπορώ να κάνω ό,τι θέλω, έχω το ηθικό δικαίωμα και δε μπορεί να μου κουνήσει το δάχτυλο, απαγορεύοντάς μου να τραγουδήσω για τον πατέρα μου. Δηλαδή μη φτάσουμε ως εκεί. Είναι αστεία αυτά τα πράγματα», πρόσθεσε ο τραγουδιστής στην τηλεφωνική του επικοινωνία.

«Θεωρώ ότι μπορώ να κάνω οτιδήποτε θέλω στη μνήμη του πατέρα μου. Είμαι ο γιος του κι έχω το δικαίωμα. Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα κι έχω σκοπό. Αν πάει να μπλοκάρει την επικείμενη συναυλία στη Θεσσαλονίκη, θα πάμε δικαστικώς», προειδοποιεί στη συνέχεια ο Γιάννης Βαρδής.

«Οι δικηγόροι μου με έχουν πληροφορήσει ότι, αν θέλει η κυρία, μπορεί να το δοκιμάσει. Εμείς εδώ είμαστε για να απαντήσουμε», καταλήγει ο τραγουδιστής.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!