GOSSIP

Ο Νίκος Μπάρτζης εξηγεί γιατί αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά

Ο φιναλίστ του Survivor All Star, που εντυπωσίασε με τις επιδόσεις του στο ριάλιτι επιβίωσης πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε πως είναι υποψήφιος στις προσεχείς περιφερειακές/δημοτικές εκλογές στην Ελλάδα και σήμερα εμφανίστηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και εξήγησε τί τον ώθησε να πάρει αυτή την απόφαση.

Ο Νίκος, φάνηκε ενθουσιασμένος με το ευχάριστο κλίμα που επικρατούσε στο πλατό της εκπομπής Fay's Time και όντας και ο ίδιος χαλαρός και ευδιάθετος, άρχισε να μιλά για την απόφασή του να ασχοληθεί με τα κοινά στον τόπο στον οποίο γεννήθηκε και μεγάλωσε, το Βραχάτι και γιατί είναι υποψήφιος στο πλευρό του Θανάση Μανάβη για τον Δήμο Βέλου – Βόχας με το συνδυασμό "Νέα Πνοή".


Ο ίδιος ακούστηκε να λέει πως για αυτόν μετά το Survivor το πιο εύκολο πράγμα θα ήταν να μείνει στην Αθήνα και να βρει κάτι να κάνει, αλλά δεν το θέλει.


Επέστρεψε στον τόπο του καθώς πιστεύει πως οι νέοι πρέπει να φέρουν νέες ιδέες και να βοηθούν στα κοινά, να βρουν λύσεις στα πολλά προβλήματα και να μην αρκούνται στο να παρατηρούν πως "κάθε χρόνο και χειρότερα" στα μέρη τους όταν πηγαίνουν πια μόνο ως επισκέπτες.


Έστειλε μήνυμα κατά της αποχής από τις προσεχείς εκλογές, ενώ είπε πως πιστεύει πως ο τόπος του έχει πολλά πράγματα που μπορούν να αξιοποιηθούν.
 

Δείτε ΕΔΩ ένα μέρος από τα όσα είπε

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!