GOSSIP

Τώρα μάθαμε πως ο Αλεξάνδρου έγινε τόσο έξαλλος που πήγε στην αστυνομία

Δεν λέει να κοπάσει ο ντόρος που προκλήθηκε από τις αιχμηρές τηλεοπτικές δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, Fay's Time και σήμερα μάθαμε πως ο παρουσιαστής και μοντέλο, είχε γίνει τόσο έξαλλος που είχε απευθυνθεί σε αστυνομικό Τμήμα.

Θυμίζουμε πως ο σύζυγος της Ιωάννας Τούνη, κατακεραύνωσε τόσο τη Σίσσυ Χρηστίδου, για το πως του φέρθηκε στη λήξη της συνεργασίας του (με την ίδια βέβαια να διαψεύδει πως δεν απαντούσε σε κλήσεις και μηνύματα) όσο και το ζεύγος Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου, επειδή έδειξαν στην εκπομπή τους το προσκλητήριο της βάφτισης του γιου του.

Σήμερα στην εκπομπή της Τσιμτσιλή η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου εξοργίστηκε που κάποιες λεπτομέρειες από τη βάφτιση του γιου του μαθεύτηκαν και κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα.

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος τόνισε: «Δεν ήταν απλά ένα συμβάν που ένας δημοσιογράφος αποκάλυψε το όνομα του γιου του, υπήρξε και συνέχεια διότι νευρίασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και πήρε τον δημοσιογράφο τηλέφωνο. Ενοχλήθηκε, τον πήρε τηλέφωνο και ήταν πάρα πολύ έντονος, επιθετικός, θυμωμένος, απειλητικός με αποτέλεσμα αυτά που είπε να είναι πολύ σοβαρά. Ο δημοσιογράφος θέλησε, καθώς θεώρησε ότι απειλείται, να πάει να καταγραφεί το συμβάν στις αστυνομικές αρχές.»!

Και συνέχισε η Τίνα Μεσσαροπούλου: «Ήταν τόσο σημαντικές αυτές οι απειλές, κλήθηκε και ο Δημήτρης να δώσει κατάθεση. Παραδέχτηκε το συμβάν. Είναι ένα καταγεγραμμένο συμβάν».

Για το επίμαχο περιστατικό που συνέβη ανάμεσα στον ίδιο και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, με αφορμή την αποκάλυψη των λεπτομερειών σχετικά με τη βάφτιση του γιου του με την Ιωάννα Τούνη, μίλησε στον αέρα του Happy Day ο δημοσιογράφος Χρήστος Κούτρας το πρωινό της Πέμπτης 5/10.

Νωρίτερα στην εκπομπή η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από τη διαμάχη, η οποία ξεκίνησε από μία έντονη τηλεφωνική συνομιλία ανάμεσα στις δύο πλευρές και κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα.

«Εγώ στο τέλος της προηγούμενης σεζόν ανέφερα μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το πιθανότερο όνομα που θα δώσει το ζευγάρι στο παιδί του και μάλιστα είχα χαρεί, γιατί είχα την είδηση για ένα υπερπροβεβλημένο ζευγάρι»

«Κατά τη διάρκεια της εκπομπής δέχθηκα ένα γραπτό μήνυμα από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, με καλούσε, του είπα ότι είμαι στον αέρα, δέχθηκα ένα ακόμη μήνυμα που θορυβήθηκα από αυτό… μου έγραφε: θα σε ισοπεδώσω»

«Στη συνέχεια με κάλεσε και επί τρία λεπτά με απειλούσε, έλεγε πράγματα που δεν μου άρεσαν. Θορυβήθηκα, κατέφυγα στο αστυνομικό τμήμα, έγινε καταγραφή του γεγονότος, όπου στη συνέχεια παραδέχθηκε και ο ίδιος στην αστυνομία ότι, ναι, τον απείλησα»

«Είχαμε πολύ καλές σχέσεις, είχαμε συμπάθεια με τον Δημήτρη. Το ίδιο βράδυ μίλησα με άνθρωπο από την εταιρεία παραγωγής που συνεργάζεται ο Δημήτρης αλλά εκείνος δεν με πήρε ποτέ, δεν μου έστειλε ποτέ ένα μήνυμα. Υπάρχει γραμμένο στο χαρτί ότι παραδέχεται ότι με απείλησε αλλά εγώ δεν ήθελα να το συνεχίσω»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Happy Day

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!