GOSSIP

Η Καινούργιου αποκάλυψε μια απάτη που έχει στηθεί εις βάρος της

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της με fake δημοσίευμα που κυκλοφορεί και θέλει την παρουσιάστρια να προτείνει συγκεκριμένο σκεύασμα για την ακράτεια.

Η παρουσιάστρια θέλησε να ξεκαθαρίσει το θέμα, καθώς έλαβε μηνύματα από πολλές κυρίες.

«Προσέξτε πολύ γιατί κυκλοφορούν πολλά fake. Από χθες το βράδυ μου στέλνετε μηνύματα και θα το διαβάσω γιατί είναι πολύ σοβαρό θέμα. Μου στέλνετε κυρίες μεγαλύτερες ότι «επειδή έχω κι εγώ θέμα με την ακράτεια, σε παρακαλώ πες μας γιατί έχεις κάνει αυτήν τη θεραπεία». Φαίνεται σαν να έχω δώσει εγώ συνέντευξη ότι πάσχω από ακράτεια κι επειδή πάσχω, έχω πάρει συγκεκριμένη αγωγή και θεραπεία και είμαι καλά» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

«Ανησύχησα χθες το βράδυ, είναι πολύ σοβαρό και λένε ότι έχω κάνει κάποια κολπική θεραπεία. Είναι ψεύτικο κι επικίνδυνο. Παρακαλώ πολύ τις κυρίες που μας παρακολουθούν να είναι πολύ προσεκτικές. Δεν έχω ουδεμία σχέση με αυτό, είναι μία τεράστια απάτη. Χρησιμοποιούν το layout γνωστών site, που δεν έχουν καμία σχέση. Πετιέται αυτόματα. Μην εμπιστεύεστε τέτοια πράγματα. Για αυτό ήθελα να το δημοσιοποιήσω».

«Είναι ντροπιαστικό κι επικίνδυνο. Έχουν βάλει φωτογραφία μου από τη χθεσινή εκπομπή. Για να δείτε πόσο επικίνδυνο είναι, μιλάνε και για επιπλοκές κι ότι πήγα να πάθω καρκίνο. Αυτοί οι άνθρωποι που το έχουν κάνει αυτό, είναι για φυλακή. Λέει τέρατα μέσα και μετά λέει και για κάποιο σκεύασμα. Έχει κάποιες φωτογραφίες που λέει για καλοήθη θηλώματα. Είναι επικίνδυνο, spam, ψεύτικο και τραγικό. Είναι ντροπιαστικό ρε παιδιά. Είναι δυνατόν να παίζετε με την υγεία των ανθρώπων; Προσοχή. Συγχίστηκα γιατί κάποια γυναίκα μπορεί να πάρει αυτό το σκεύασμα και δεν ξέρω τι μπορεί να πάθει» πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!