GOSSIP

Βικτώρια Καρύδα: «Τα παιδιά μου έμαθαν από το ίντερνετ πως πέθανε ο μπαμπάς τους»

Το μοντέλο Βικτώρια Καρύδα βρέθηκε σε εκδήλωση σε γνωστό εστιατόριο και εκεί έκανε νέες τηλεοπτικές δηλώσεις.

«Πέρασαν 5 χρόνια από τον θάνατο του άνδρα μου. Μου φαίνεται σαν χθές. Για αυτό δεν θέλω να μιλήσω γιατί είναι πολύ στενάχωρο... από τότε που έχασα τον αντρούλη μου δεν έχω διάθεση για γιορτές. Ό,τι προκύψει τελευταία στιγμή, εξαρτάται την διάθεση μου", ανέφερε η Βικτώρια Καρύδα.

«Τα παιδιά είναι 9 και 11. Τα παιδιά πλέον στην εποχή μας είναι πολύ έξυπνα, έχουν μπει και έχουν ψάξει, το ανακάλυψαν μόνα τους από το ίντερνετ. Κάποια στιγμή έπρεπε να μάθουν και την αλήθεια γιατί αυτό που έλαγα από την αρχή, ήταν κάτι... έτσι και αλλιώς θα μάθουν την αλήθεια», συμπλήρωσε η ίδια για τον θάνατο του συζύγου της.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο επιχειρηματίας Γιάννης Μακρής,  είχε δολοφονηθεί έξω από το σπίτι του στη Βούλα. Οι δράστες τον πυροβόλησαν και ενώ προσπαθούσε να διαφύγει του έδωσαν τη χαριστική βολή.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Η νέα συνέντευξή της για την πρόταση γάμου που δέχτηκε

Η χήρα του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή μίλησε στην «ΟΝ time» και την Σάσα Σταμάτη για την πρόταση γάμου που δέχτηκε πρόσφατα, αλλά και τα δάκρυά της μετά το fashion show.

«Έχω σκοπό να φύγω από την Ελλάδα όταν τελειώσει το δικαστήριο για τη δολοφονία του Γιάννη. Μετά την επίδειξη του Βασίλειου Κωστέτσου πήγα στα γενέθλια της κουμπάρας μου Ιωάννας και άρχισα να κλαίω με λυγμούς. Έφυγε όλο το μακιγιάζ από τα κλάματα με τις σκέψεις για τον αντρούλη μου, που μου λείπει πολύ. Τον έχω πάντα στο μυαλό μου και μου λείπει πολύ. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν είναι μαζί μας», είπε η Βικτώρια Καρύδα.

Η ίδια θέλει να κάνει σχέση, αλλά υπό μία προϋπόθεση: «Θα ήθελα να κάνω σχέση, αλλά μόνο αν μου βγάζει συναίσθημα ο άλλος, αλλιώς θα μείνω μόνη μου. Δεν έχω χρόνο να κάνω σχέση. Έχω τα παιδιά μου. Ούτε χρόνο για τον εαυτό μου έχω. Με πλησιάζουν πολλοί άντρες, αλλά πρέπει να ερωτευθώ για να κάνω σχέση».

«Πριν από δύο μήνες ένας άντρας μού έκανε πρόταση γάμου και του είπα “όχι”. Μου είπε ότι με αγαπάει και θέλει να είμαστε μαζί και θα προσέχει εμένα και τα παιδιά μου. Βγαίναμε με τον συγκεκριμένο – είναι εξαιρετικός άνθρωπος και πολύ καλό παιδί. Είναι πανέξυπνος, αλλά δεν έχω συναίσθημα μαζί του για να προχωρήσω σε γάμο. Δεν εξηγείται αυτό το συναίσθημα. Άλλο να σου αρέσει κάποιος και άλλο να είσαι ερωτευμένη. Ο έρωτας λύνει πολλά προβλήματα και πάντα βρίσκεις χρόνο όταν είσαι ερωτευμένος και προχωράς μπροστά. Δεν βλέπεις τα κακά γύρω σου και βλέπεις αυτό το ωραίο πράγμα.

Όταν του απάντησα “όχι”, μου είπε “να το σκεφτείς”. Μου είπε: “Θα παντρευτούμε στο μέρος που σου αρέσει πολύ, στη λίμνη Κόμο”». Αυτός ο άνθρωπος είναι από το εξωτερικό και ήθελε να παντρευτούμε και να ζήσουμε στο εξωτερικό μαζί με τα παιδιά μου. Τρελάθηκα όταν μου το είπε. Με έφερε σε δύσκολη θέση, δεν το περίμενα», αποκάλυψε η Βικτώρια Καρύδα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!