GOSSIP

Ο Ασημακόπουλος έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη για το φετινό Survivor

Καλεσμένος στην εκπομπή της Τσιμτσιλή ήταν σήμερα ο Γιώργος Ασημακόπουλος και σχολιάζοντας το Survivor έκανε αποκαλύψεις.

 Ο πρώην παίκτης του Survivor σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης μετά και την υποψηφιότητα του Αλέξη Παππά, προχωρώντας μάλιστα σε μία μεγάλη αποκάλυψη, επικαλούμενος προσωπικές του έγκυρες πηγές μέσα από το παιχνίδι.

«To Survivor φέτος θα μπορούσε να είναι και καλύτερο. Βλέπω ότι οι Μαχητές είναι λίγο άοσμοι, δεν έχουν αυτή τη λάμψη. Οι Διάσημοι έχουν ένα τουπέ, ειδικά η Ασημίνα έχει μεγάλο τουπέ, είπε αρχικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

«Ο Παππάς είναι πιο νορμάλ φέτος, δεν κάνει τόση ίντριγκα. Η Ασημίνα, εάν αλλάξουν οι κανόνες και ξαναψηφίζει ο κόσμος, θα τα βρει δύσκολα», επισήμανε ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού.

«Δέχθηκα κάποια τηλέφωνα για να ξαναμπώ στο Survivor αλλά δεν ήμουν σε φάση ούτε σωματικά, ούτε ψυχικά. Τα ποσά που ακούγονται ισχύουν, είναι πολλά τα λεφτά», παραδέχθηκε στη συνέχεια της συζήτησης ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

«Σας έχω ένα πολύ καλό ρεπορτάζ από έγκυρες πηγές. Οι Διάσημοι τα βράδια δεν κοιμούνται στην καλύβα αλλά στο σπίτι των ρεπόρτερ των βραδινών. Φεύγει δηλαδή το βραδινό crew και έρχεται το πρωινό. Εκεί έχει σκεπή κανονικά. Βλέπω ότι εμάς αυτά δεν μας τα έκαναν. Θα ήθελα να ήμουν εκεί αλλά μετά σκέφτομαι την καλύβα, τη βρωμιά», αποκάλυψε λίγο πριν το τέλος ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!