GOSSIP

Μαλλιά κουβάρια έγιναν οι Σοϊλέδης - Μαρτίκας - Ανδριώτου

Άγριος διαδικτυακός καβγάς έχει ξεσπάσει μετά τα σχόλια που έκανε ο Μαρτίκας για την Αντωνά, με τον Σοϊλέδη να σπεύδει να απαντήσει και στον καβγά να μπαίνουν και οι Βρισηίδα Ανδριώτου και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν όταν χθες προβλήθηκαν σχόλια του Σπύρου Μαρτίκα για το φετινό Survivor, όπου ειδικά για την αρραβωνιαστικιά του Άρη Σοϊλέδη, την παίκτρια της κόκκινης ομάδας Μαρία Αντωνά είπε:  «Η Μαρία Αντωνά στην αρχή ήταν αγνώριστη και μετά την αναγνώρισα. Η μεγαλύτερη ανακάλυψη της ανθρωπότητας ήταν η φωτιά, η δεύτερη μεγαλύτερη ανακάλυψη είναι το μακιγιάζ».
 

Το ξέσπασμα του Άρη Σοϊλέδη

«Η μεγαλύτερη ανακάλυψη είναι το πόσο σκληρά μισογύνης μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος που έζησε και αυτός και η σύντροφός του τις δυσκολίες του Survivor. Απόδειξη του πόσο απαίδευτος και «λίγος» είσαι, είναι ο τρόπος που επιλέγεις να χτυπήσεις μία γυναίκα που δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της με αυτό το αισχρό σχόλιο, νομίζοντας ότι κάνεις πλάκα.

Αλλά η Παιδεία και το μυαλό σου έχουν περιορισμένα όρια, που ψάχνεις απεγνωσμένα τρόπους για να ξανασυζητηθείς», έγραψε ο Άρης Σοϊλέδης.

Το  story της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Αιχμηρό σχόλιο για τα όσα είπε ο Μαρτίκας έκανε και η άλλοτε κολλητή της Βρισηίδας. Η Ευρυδίκη αναδημοσίευσε τα όσα έγραψε ο Σοϊλέδης και έκανε λόγο για...πάτο 

 

Το σχόλιο - απάντηση της Βρισηίδας
Στην εκπομπή Fay's Time είδαμε και το σχόλιο της Βρισηίδας, η οποία έσπευσε να υπερασπιστεί το σύντροφό της και να θυμίσει στον Σοϊλέδη πως η Αντωνά πέρυσι μέσω της εκπομπής της Μαγγίρα έκανε πολύ κακά σχόλια για την ίδια και τον Μαρτίκα.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!