GOSSIP

Η Καινούργιου πήγε στο μαγαζί του πρώην της και δεν φαντάζεστε τι... κράξιμο έφαγε

Η Κατερίνα Καινούργιου αφιέρωσε χρόνο από την εκπομπή που παρουσιάζει, για να αναφερθεί στα σχόλια που δέχτηκε, επειδή πήγε να φάει στο εστιατόριο του πρώην συντρόφου της, Φίλιππου Τσαγκρίδη.

Αφορμή στάθηκαν τα χιλιάδες αρνητικά σχόλια που εισέπραξε η Αθηνά Οικονομάκου, που την κατηγορούν για επίδειξη πλούτου εξαιτίας των αναρτήσεων που έκανε από το ταξίδι της στο Ντουμπάι.


Η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν, αναφέρθηκε στη δική της ανάρτηση από το μαγαζί του Φίλιππου Τσαγκρίδη.


Η παρουσιάστρια είπε ότι: «Αποφάσισα λοιπόν, Ανδρέα μου και θα το γυρίσω στο αυτοαναφορικό. Την Κυριακή πήγα στο μαγαζί του Φίλιππου του Τσαγκρίδη. Θέλω να πω για την τοξικότητα στα social. Αποφασίζω να πάω στον άνθρωπο που έχω υπάρξει πολλά χρόνια μαζί, τώρα αν είμαι ή αν θα ξαναείμαι μαζί του είναι δικό μου θέμα κι αν έχω να πω κάτι, θα το πω εγώ και βάζω έναν άνθρωπο που αγαπάω και είμαι περήφανη, ένα post στο Instagram. Το τι άκουσα από κάτω, δε μπορείς να φανταστείς».

Η ίδια συνέχισε, διαβάζοντας μερικά από τα μηνύματα που έλαβε. «"Πήγαινε παρακάλεσέ τον"», «"είναι ντροπή σου"», «"παρακάλα να σε παντρευτεί"», «"είσαι για κλάματα"» κι άλλα πολλά. Δεν καταλαβαίνεις πόσο άσχημα σχόλια έχουν γραφτεί σε ένα post για ένα μαγαζί ενός ανθρώπου που στο μέλλον μπορεί να είμαι ξανά μαζί είναι δικαίωμά μου. Δεν καταλαβαίνετε τι άκουσα» είπε.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος της απάντησε: «Εγώ έμεινα κάποιους μήνες στο νοσοκομείο και σε άκουσα να κλαίγεσαι συνέχεια για τη σχέση σου. Ήταν τι έβλεπα σε κρεβάτι πόνου. Είδα έναν άνθρωπο σχεδόν να κλαίγεται και να παρακαλάει. Θέλω να πω ότι όταν βάζεις στο τραπέζι αυτό και ο κόσμος ξέρει παραπάνω από όσα κι εμείς, μην ζητάς κάτι που έκανες... και μπράβο σου, αλλά αν αυτό είναι μια τσίχλα να τρώγεσαι, νομιμοποιείς στον καθένα να σου πει αυτό που σου είπε».

Τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Δεν είμαι η μόνη κοπέλα κοντά στα 40 που θέλει να κάνει οικογένεια. Αυτό δεν σημαίνει ότι με κάνει απεγνωσμένη, ότι παρακαλάω κάποιον. Δεν πάει έτσι. Δεν νομιμοποιείται κανένας να σε βρίζει έτσι κάτω από τα social. Και στην τελική, εγώ θα πηγαίνω και θα τρώω όπου θέλω. Αϊ στο καλό όλοι».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!