GOSSIP

Έξαλλη έγινε η Τούνη με κάτι που της συνέβη επιστρέφοντας από Τοσκάνη [βίντεο]

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να πέρασαν υπέροχα στην ρομαντική Τοσκάνη μαζί με το γιο τους Πάρη, αλλά το ταξίδι της επιστροφής από την Ιταλία βγήκε... ξινό στην influencer, καθώς της συνέβη κάτι στο αεροδρόμιο που την εξόργισε!

Συγκεκριμένα, η ίδια μόλις προσγειώθηκαν στην Αθήνα και παρέλαβαν τις αποσκευές τους, διαπίστωσε πως κάποιος αποφάσισε να… κλειδώσει με κωδικό της βαλίτσα της Influencer.

Όπως ήταν επόμενο, η Ιωάννα Τούνη έγινε έξαλλη και αναγκάστηκε να σκίσει τη βαλίτσα της με μαχαίρι, ώστε να μπορέσει να πάρει τα πράγματά της.

«Τα νεύρα είναι πάνω από το κεφάλι μου, να ξέρετε. Έχουμε φτάσει σπίτι μας, ο Δημήτρης προσπαθεί να ανοίξει τη βαλίτσα μου. Κάποιος από την αεροπορική αποφάσισε να κλειδώσει την βαλίτσα με κωδικό που δεν γνωρίζω. Πρακτικά αυτή τη στιγμή πρέπει να σκίσω τη βαλίτσα με μαχαίρι για να πάρω τα πράγματά μου. Το πρωί έχω πάλι πτήση, οπότε λογικά θα πετάξω με σακούλα σκουπιδιών γιατί δεν έχω άλλη βαλίτσα. Έχω άπειρα νεύρα!» ξέσπασε η Ιωάννα Τούνη.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!