GOSSIP

Ο ξάδελφος της Παπαρίζου που απεβίωσε πρόσφατα ήταν η "φωνή" του Big Brother

Χθες Κυριακή 25/2 ο αδελφός της Έλενας Παπαρίζου, έκανε γνωστό με μια ανάρτησή του στο Facebook, πως έφυγε από τη ζωή ο ξάδελφός τους Γιάννης, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Και τώρα μάθαμε πως ο ξάδελφός τους που απεβίωσε ήταν ο ηθοποιός Γιάννης Ράμος, που υπήρξε και η... φωνή του ριάλιτι Big Brother!

Όπως αναφέρει το protothema.gr έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή σε ηλικία μόλις 47 ετών.

Ο Γιάννης Ράμος ήταν ξάδερφος της Έλενας Παπαρίζου με τον αδερφό της τραγουδίστριας, Ντίνο, να τον αποχαιρετά με μια φωτογραφία στην οποία έγραψε «Άγγελέ μου, καλό ταξίδι».

 

 



Όπως υπενθύμισε σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, ο Γιάννης Ράμος ήταν «στέλεχος του θεάτρου επί Κολωνώ και τις ομάδας Νάμα της Ελένης Σκότη, γεννημένος το 1977» προσθέτοντας ότι «στη μνήμη του το θέατρο επί Κολωνώ ενισχύει το έργο του ταμείου αλληλοβοηθείας του σωματείου ελλήνων ηθοποιών και όσοι φίλοι θέλουν μπορούν να κάνουν το ίδιο».


Σε νέα του ανάρτηση για τον Γιάννη Ράμο, ο Σπύρος Μπιμπίλας υπενθυμίζει, επίσης, την ερμηνεία του ηθοποιού στο ρόλο του δημοσιογράφου Χάιμε Ρεβέρτερ στο έργο του Γκιγιέρμο Έρας «Ροτβάιλερ" από το 2008 έως το 2011 και προσθέτει ότι ήταν «βασανισμένος από μια σκληρή αρρώστια τα δύο τελευταία χρόνια κατάφερε να τη νικήσει τον Δεκέμβριο αλλά η γρίπη βρήκε εξαντλημένο τον οργανισμό του και τον εξόντωσε».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!