TV BITS

Δείτε τί είπαν οι δυο νέοι παίκτες του Survivor πριν φύγουν για Άγιο Δομίνικο

Το Survivor αυτή την εβδομάδα ενισχύθηκε με την άφιξη δύο νέων παικτών που έκαναν την παρθενική εμφάνισή τους χθες Κυριακή 3/3 και σήμερα είδαμε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, όλα όσα είπαν πριν αναχωρήσουν για Άγιο Δομίνικο.

Ο Παντελής ήταν ο ένας εκ των δυο παικτών που δεν πέρασε απαρατήρητος χάρη στο… μαλλί του, και ο δεύτερος ήταν ο Γιώργος, ο οποίος, εντυπωσίασε με την εξωτερική του εμφάνιση.

Λίγο πριν αναχωρήσουν για Άγιο Δομίνικο, η κάμερα της εκπομπής Fay’s time και η Σοφία Ραυτοπούλου συνάντησαν τους δυο νέους παίκτες. 

«Θα έλεγα “μακριά και αγαπημένοι” για την Ασημίνα. Νομίζω είναι αυτό που λένε, “σκυλί που γαβγίζει δε δαγκώνει”, πολύς ντόρος που καμιά φορά μπορεί να έχει δίκιο, αλλά το προσεγγίζει με λάθος τρόπο και το χάνει. Δε μπορώ αυτή την οχλαγωγία συνέχεια» ανέφερε στις δηλώσεις του ο Γιώργος, ενώ σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν έχει σχέση απέφυγε να απαντήσει λέγοντας, «Όλα εδώ θα τα πούμε; Κάτσε περίμενε».

«Πιστεύω θα μου ταίριαζαν πιο πολύ οι μπλε. Είμαι ελεύθερος, μια ζωή ελεύθερος. Μου αρέσει η ελευθερία, δεν έχω κάνει ποτέ σχέση» είπε από τη δική του πλευρά ο Παντελής.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!