GOSSIP

Με αφορμή το ατύχημα της Λιόλιου στην πίστα και η Τσιμτσιλή θυμήθηκε κάτι... παρόμοιο

Η Κατερίνα Λιόλιου πρόσφατα είχε δει τον εαυτό της να γίνεται viral στα social media, καθώς ενώ βρίσκονταν στην πίστα ένας θαμώνας, πάνω στο κέφι, μαζί με τα λουλούδια της πέταξε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, που την τραυμάτισε στο πρόσωπο.

Η ίδια, στο βίντεο που έκανε το γύρο του Διαδικτύου, είχε τότε διώξει τον πελάτη από το μαγαζί, ενώ λίγες μέρες αργότερα μας έδειξε και τους μώλωπες στο πρόσωπό της.

 

Το βράδυ της Τρίτης 5/3 η Κατερίνα Λιόλιου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Αρναούτογλου και μίλησε για το συμβάν

 

 

Τα όσα είπε σήμερα η Τσιμτσιλή

Η παρουσιάστρια όταν προβλήθηκε μέρος των όσων είπε χθες βράδυ η Λιόλιου, θέλησε να μοιραστεί μαζί μας μια δική της ιστορία και κάτι που είχε βιώσει η ίδια στο παρελθόν, σε έξοδό της στα μπουζούκια 

Συγκεκριμένα, είχε πάει να διασκεδάσει στον Γονίδη και ενώ πετούσε και εκείνη λουλούδια, κάποια στιγμή της ήρθε ένα πανέρι στο πρόσωπο και χτύπησε τη μύτη της.

«Εγώ δεν θα ξεχάσω που είχαμε πάει στον Γονίδη κάποια στιγμή και μας πετούσε λουλούδια, του πετούσαμε κι εμείς και μου ήρθε ένα ψάθινο πανέρι στη μύτη, το οποίο δεν έγινε όμως επίτηδες. Δηλαδή, είναι αυτό το παιχνίδι, ok», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε:

«Εκείνη την ώρα είπα "πάει η γαλλική μύτη"».

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!