GOSSIP

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης έστειλε εξώδικο στον Αντώνη Κανάκη

Νομικά εναντίον του Αντώνη Κανάκη αποφάσισε να κινηθεί ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, που εδώ και αρκετό καιρό διατηρεί δεσμό με την Τζόρτζια Σιακαβάρα, μια τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του My Style Rocks.

Αφορμή γι’ αυτό στάθηκαν τα όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης μέσα από τον αέρα της εκπομπής του για τον νομικό, χαρακτηρίζοντάς τον φασίστα. Ο χαρακτηρισμός αυτός ενόχλησε τον Κωνσταντίνο Πλεύρη που αποφάσισε να στείλει εξώδικο στον παρουσιαστή.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα σε πρόσφατη εκπομπή του απευθύνθηκε στις ψυχαγωγικές εκπομπές και αναρωτήθηκε για ποιον λόγο ο συγκεκριμένος ακροδεξιός πολιτικός γίνεται αντικείμενο προβολής.

«Δεν αρέσουν στον Πλεύρη οι άφρο περούκες; Πραγματικά πέφτουμε από τα σύννεφα! Κάτι που έχει σχέση με την Αφρική να μην αρέσει στον Πλεύρη;», είπε αρχικά  ο Αντώνης Κανάκης.

Και συνέχισε: «Πέρα από την πλάκα όμως τώρα… πώς γίνεται ο Κωνσταντίνος Πλεύρης να γίνεται αντικείμενο συζήτησης των lifestyle εκπομπών; Ο άνθρωπος αυτός είναι υπέρμαχος και θεωρητικός του φασισμού στην Ελλάδα».

«Είναι ένας άνθρωπος που χαιρετάει ναζιστικά. Γιατί ασχολούνται οι lifestyle εκπομπές και τον κάνουν συμπαθητικό με αυτή τη διάσταση; Τον κυνηγούν παπαράτσι λες και είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ;», συμπλήρωσε ο Αντώνης Κανάκης εμφανώς ενοχλημένος.

«Είναι ένας φασίστας δηλωμένος. Βγάζουμε τους φασίστες στις εκπομπές για να τους συνηθίσει και να νομιμοποιηθούν μέσω των lifestyle ερωτήσεων;», κατέληξε ο παρουσιαστής.

Η νέα δήλωση του Πλεύρη

«Βεβαίως κι έχω κινηθεί νομικά εναντίον του Αντώνη Κανάκη γι΄ αυτά που είπε για μένα στον αέρα της εκπομπής του. Με συνέδεσε με τους Γερμανούς κτλ, δυο μήνες τώρα με έπαιζε στην εκπομπή του. Το εξώδικο θα επιδοθεί αύριο οπωσδήποτε… Ζητώ, βάσει συντάγματος, να μην με αναφέρει χωρίς να μου δίνει το δικαίωμα να απαντήσω. Αν δεν αντιδράσουν με τον τρόπο που ζητάω, θα προχωρήσω με αγωγή. Είμαι αποφασισμένος να το προχωρήσω μέχρι τέλους. Δε μπορεί κανείς να με συκοφαντεί και να λέει ότι είμαι φασίστας» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης στο «Πρωινό ΣουΣού».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!