TV BITS

Survivor: Και ο Αλέξης Παππάς έκανε λόγο για... ειδύλλιο της Χρύσας

Αρχικά ήταν οι Μαρία Αντωνά και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, αυτές που άφησαν υπονοούμενα πως η Χρύσα έχει αναπτύξει μια πολύ... στενή σχέση με έναν παίκτη του Survivor, αλλά τώρα και ο Αλέξης Παππάς άφησε ανάλογες αιχμές.

Θυμίζουμε πως ο σύντροφος της Χρύσας και η οικογένειά της, είχαν εκδώσει ανακοίνωση με την οποία φρόντιζαν να διαψεύσουν τα πάντα, όταν οι Αντωνά και Χατζηανδρέου είχαν αφήσει τα πρώτα υπονοούμενα.


Όμως, στο επεισόδιο της Τρίτης 12/3, είδαμε τον Αλέξη Παππά να μιλά στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης και να σχολιάζει την υποψηφιότητα της Χρύσας για αποχώρηση.

Να σημειωθεί πως στο χθεσινό επεισόδιο η Χρύσα ήταν πρησμένη καθώς υπέστη αλλεργικό σοκ μετά από κάποιο τσίμπημα.

Όμως η νέα υποψηφιότητά της προκάλεσε πολλά σχόλια με τον Αλέξη να λέει:

«Αυτό που πιστεύω είναι ότι μαζί με τη Χρύσα, στεναχωρήθηκαν κι άλλοι. Ίσως να μην έχει να κάνει μόνο με την μπλε ομάδα αλλά και με την κόκκινη. Είδα κάποια άτομα που το πήραν εξίσου βαριά με τη Χρύσα. Όσο κι αν έδειξε η Χρύσα ότι δεν την ενοχλεί, πιστεύω ότι την ενοχλεί γιατί έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στην αποχώρηση» είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς στο Survivor.

«Σε αυτή την αποχώρηση θα πρέπει να αποχωριστεί και κάποιους παίκτες με τους οποίους έχει συνηθίσει να περνάει καλά. Αυτοί οι παίκτες είναι και στην κόκκινη ομάδα. Αυτοί οι παίκτες μέχρι στιγμής δεν έχουν δείξει το πόσο κοντά έχουν έρθει με τη Χρύσα. Και όταν λέω κοντά, δεν εννοώ μόνο στο φιλικό κομμάτι. Ενδεχομένως να υπάρχει και κάτι παραπάνω που δεν έχουμε δει ακόμα» τόνισε ο Αλέξης Παππάς.

Δείτε ΕΔΩ τα όσα είπε

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!