GOSSIP

Βασίλης Μπισμπίκης: «Είμαι καρδιακός άνθρωπος, μη με τρελαίνετε»!

Ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης, πρόσφατα είχε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας, καθώς υπέστη καρδιακά επεισόδια και χρειάστηκε να κάνει πολυήμερη νοσηλεία. Όμως όλα πήγαν καλά και ο ίδιος μαζί με τη σύντροφό του Δέσποινα Βανδή βρήκαν και το χρόνο για ένα ρομαντικό ταξίδι το περασμένο τριήμερο.

Συγκεκριμένα το διάσημο ζευγάρι, ταξίδεψε στη Ρώμη και ανέβασε στο Instagram και πλάνα από τις βόλτες του στην Αιώνια Πόλη.


Και την ώρα που το ζευγάρι επέστρεφε στην Ελλάδα, ρεπόρτερ τηλεοπτικών εκπομπών, εντόπισαν τον ηθοποιό στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας και ο ηθοποιός απάντησε σε ερωτήσεις για την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του, τονίζοντας πως είναι όλα καλά.
 

«Είναι όλα καλά. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Restart. Όλα καλά», είπε αρχικά ο Βασίλης Μπισμπίκης στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε με χιουμοριστική διάθεση: «Παιδιά προσέχετε τώρα, είμαι καρδιακός άνθρωπος, μη με τρελαίνετε».

«Περάσαμε πολύ ωραία στη Ρώμη, τέλεια. Εννοείται ότι άλλαξα συνήθειες μετά από αυτό που έγινε. Τώρα είναι όλα καλά, καλύτερα από πριν. Όλα καλά. Ευχαριστώ πολύ».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!