GOSSIP

Συγκινεί η ανάρτηση της Jennifer Garner για το θάνατο του μπαμπά της

Τεράστιο είναι το πένθος για την χολιγουντιανή σταρ Jennifer Garner, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της για τον οποίο η σταρ ποτέ δεν έκρυψε πως έτρεφε τεράστια αδυναμία.

Η ηθοποιός σε μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, μοιράστηκε κάποιες σκέψεις για τον χαμό του αγαπημένου της πατέρα.


Στην ανάρτηση της η Jennifer Garner, πρόσθεσε πολλές οικογενειακές φωτογραφίες, τόσο με την ίδια και τον μπαμπά της, όσο και με τη μαμά της και τα αδέλφια της και μας έδειξε πως με τον μπαμπά της ήταν αχώριστοι!




«Ο πατέρας μου πέθανε ειρηνικά το απόγευμα του Σαββάτου. Ήμασταν μαζί του, τραγουδώντας το Amazing Grace καθώς μας άφηνε. Αν και δεν υπάρχει τραγωδία στον θάνατο ενός 85χρονου ανθρώπου που έζησε μια υγιή, υπέροχη ζωή, ξέρω ότι η θλίψη είναι αναπόφευκτη.

Η σημερινή ημέρα είναι για την ευγνωμοσύνη. Είμαστε ευγνώμονες για την ευγενική συμπεριφορά και την ήρεμη δύναμη του μπαμπά. Για το πώς πείραζε με ένα σκανταλιάρικο χαμόγελο, είμαστε ευγνώμονες για την εργασιακή του ηθική, την ηγετικότητα και την πίστη του.

Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στις ιατρικές κοινότητες του Charleston Area Medical Center και του City of Hope. Η φροντίδα σας παρέτεινε τη ζωή του μπαμπά και του έδωσε χρόνο για να βρίσκεται στα αγαπημένα του μέρη - περιτριγυρισμένος από κόρες και εγγόνια, πανηγυρίζοντας για τους αγαπημένους του Aggies, καπετάνιος ενός σκάφους και - πάνω απ' όλα - δίπλα στη σύζυγό του επί 59 χρόνια, τη μαμά μας.

Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε για τον μπαμπά μου - οι αδελφές μου και εγώ δεν θα σταματήσουμε ποτέ να μιλάμε για το πόσο υπέροχος ήταν, γι' αυτό υπομείνετε μαζί μας - αλλά για σήμερα μοιράζομαι αυτές τις αναμνήσεις με την εκτίμησή μου για τον ευγενικό και λαμπρό άνθρωπο, πατέρα και παππού που ήταν, καθώς και για την αγαπημένη κληρονομιά που άφησε πίσω του».

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες που ανέβασε η ηθοποιός στο Instagram


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!