VIRAL

Χαμός έγινε με το... στήθος της Aniston στην τελευταία ανάρτησή της [βίντεο]

H χολιγουντιανή σταρ Jennifer Aniston αν και... άργησε να αποκτήσει προσωπικό λογαριασμό στο Instagram έχει αποδείξει πως χειρίζεται άριστα τα social media, καθώς μετρά πάνω από 40 εκατομμύρια followers. Αλλά στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, άλλο πράγμα ήθελε να δείξει και με άλλο ασχολήθηκαν οι περισσότεροι. Ή μήπως αυτό δεν έγινε τυχαία!

Η σταρ ανέβασε ένα βίντεο με το οποίο ήθελε η ίδια να μας δείξει το νέο προϊόν που δημιούργησε για το δικό της brand καλλυντικών Lolavie.


Πρόκειται για μια κρέμα για styling μαλλιών και η ίδια εμφανίζεται να το εφαρμόζει στα μαλλιά της.


Όμως το γεγονός πως οι ρώγες της διαγράφονται ολοφάνερα κάτω από τη λευκή μπλούζα που φορά στο βίντεο, ήταν αυτό που προκάλεσε περισσότερα σχόλια από το ίδιο το προϊόν.


Κάποιοι σχολίαζαν πως δεν μπορούσαν παρά να κοιτούν τα... μυτερά πράγματα, ενώ άλλοι θυμήθηκαν την εποχή που η ίδια ως Rachel στη σειρά Friends εμφανίζονταν σε πολλά επεισόδια με τις ρώγες της να διαγράφονται κάτω από τα τοπ της.


Μάλιστα η ίδια το 2017 μιλώντας στη Vogue κατέρριψε κάθε θεωρία πως οι υπεύθυνοι της σειράς το έκαναν... επίτηδες λέγοντας: «Δεν έκανε κανείς κάτι. Φοράω κανονικά σουτιέν, απλά έτσι είναι τα στήθη μου. Δεν θα παραπονεθώ κιόλας»!

Δείτε το βίντεο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!