GOSSIP

Σοκ προκαλούν οι καταστροφές που έγιναν στον τάφο του Κώστα Βουτσά

Πάνω από 4 χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που τον Φεβρουάριο του 2020 έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς και σήμερα έγινε γνωστό πως στο μνήμα του στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, άγνωστοι προκάλεσαν μεγάλες ζημιές. 

Το πρωί της Δευτέρας 20/5, η εκπομπή της Καινούργιου μέσα από ένα βίντεο, έδειξε τις εικόνες από τον σπασμένο τάφο του ηθοποιού, ενώ η πρώην σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Εύη Καραγιάννη, δήλωσε σοκαρισμένη.

«Είμαι ειλικρινά σοκαρισμένη, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό και πώς έγινε. Άμεσα θα επικοινωνήσω με το Κοιμητήριο Αθηνών για να πάρω πληροφορίες. Βρίσκομαι στην Καβάλα, είχε καιρό να πάω στο μνήμα. Σε λίγες ημέρες θα βρεθώ εκεί για το μνημόσυνό του, όπου μνημόσυνο κάνω και εδώ στην Καβάλα κάθε χρόνο. Πρέπει να μάθουμε οπωσδήποτε τι έχει συμβεί», είπε αρχικά η Εύη Καραγιάννη.

Και συνέχισε: «Το τρομερό είναι ότι εχθές το βράδυ τον έβλεπα στο όνειρό μου και πάντοτε μου δίνει μηνύματα. Τον βλέπω πάρα πολύ συχνά και μου δίνει μηνύματα. Εχθές το βράδυ τον έβλεπα και σήμερα ακούω και μαθαίνω αυτό το πράγμα. Είναι βεβήλωση μεγάλη».  

Σύμφωνα με πληροφορίες της Χρύσλας Γεωργακοπούλου, στον διπλανό τάφο, έγινε εκταφή και προκλήθηκαν οι εν λόγω καταστροφές και στον τάφο του Κώστα Βουτσά.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!