GOSSIP

Οι αδελφές Jenner κάνουν διακοπές στη Μαγιόρκα [εικόνες και βίντεο]

Είναι ίσως οι πιο διάσημες αδελφές της γεννιάς τους στον πλανήτη, καθώς όχι μόνο είναι οι μικρότερες ηλικιακά και ετεροθαλείς αδελφές των διαβόητων Kardashians, αλλά η μεν Kendall είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο και η δε Kylie το άτομο με την μεγαλύτερη επιρροή στα social media του πλανήτη που έχει στήσει μια βιομηχανία καλλυντικών που την έκανε δισεκατομμυριούχο εδώ και χρόνια αν και η ίδια είναι μόλις 26 ετών. Και τώρα οι δυο διάσημες αδελφές αποφάσισαν να υποδεχτούν μαζί το καλοκαίρι στην Μαγιόρκα.

Εν μέσω φημολογιών για την ερωτική ζωή και των δυο (η Kendall λέγεται πως είναι ξανά ζευγάρι με τον ράπερ Bad Bunny, μετά από αρκετά ειδύλλια με παίκτες του NBA και η Kylie είναι ζευγάρι με τον χολιγουντιανό σταρ Timothée Chalamet) οι δυο πασίγνωστες αδελφές αποφάσισαν να πάνε διακοπές με υπερπολυτελές σκάφος στην Μαγιόρκα.

 


Στην αρχή, μέσω social media, τις είδαμε μαζί σε ένα αμάξι να τραγουδούν Bilie Eilish και να πίνουν μπύρες, αλλά τελικά η Kendall και η Kylie δεν κάνουν ένα απλό... road trip.

 


Αντίθετα ζουν την απόλυτη χλιδή σε ένα σκάφος και απολαμβάνουν επισκέψεις σε μαγευτικές παραλίες.


Και όπως θα δείτε, δείχνουν και οι δυο τρισευτυχισμένες αν και αποφεύγουν συστηματικά να αποκαλύψουν αν συνοδεύονται από κάποιον σε αυτό το ταξίδι.

«Ποιος είπε πως τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...» τους γράφουν οι φαν τους που... ζήλεψαν τις διακοπές των δύο διάσημων αδερφ'ών

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!