GOSSIP

O Λιάγκας έκραξε άσχημα την Super Κική - Δείτε τί είπε για τον Νταλάρα

Η Super Κική έφτασε το πρωί της Τρίτης 4/6 στην Ευελπίδων, καθώς εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει εις βάρος της ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Η γνωστή youtuber και influencer, την οποία περίμεναν οι δημοσιογράφοι και τα τηλεοπτικά συνεργεία ψυχαγωγικών εκπομπών, αρκέστηκε να πει: «Ρε είστε τρελοί όλοι. Το τόσο το κάνετε τόσο! Όλοι εδώ πέρα είστε τρελοί! Δεν είναι κανείς καλά. Να βρείτε μία κανονική δουλειά!».

Στη συνέχεια, η Σούπερ Κική, συνοδευόμενη από τη δικηγόρο της, πέρασε στη δικαστική αίθουσα.

Η τοποθέτηση του Γιώργου Λιάγκα

Μετά την προβολή των δηλώσεών της, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε σε έντονο ύφος: «Εδώ έχει δικαίωμα να μιλήσει, έχει όμως και το δικαίωμα να μη μιλήσει. Εμείς δεν έχουμε καμία σκορδοκαϊλα να προβάλλουμε δηλώσεις της Σούπερ Κικής και δε θα τις προβάλαμε. Εδώ όμως υπάρχει μία δικαστική διένεξη, βάση της οποίας κάνουμε ρεπορτάζ. Δικαίωμά της είναι να μη μιλήσει. Όμως για ακόμα μία φορά…

Και άντε ο Νταλάρας είναι ο Νταλάρας! Αλλά να μη μπλέκουμε τη βούρτσα με κάτι άλλο σε αυτή τη χώρα! Δεν είναι όλοι ίδιοι. Το να κουνάει το δάχτυλο η Σούπερ Κική η οποία έχει βγάλει 1 εκατομμύριο ως influnecer και να κάνει υποδείξεις σε δημοσιογράφους… Αν μη τι άλλο, αυτό το χαρακτηρίζει μία αγένεια, μία απρέπεια και μία αισθητική, η οποία είναι τουλάχιστον απεχθής».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!