GOSSIP

O Ανανιάδης αποκαλύπτει πως έσπασε πλευρά και έπαθε εγκαύματα σε γύρισμα

Στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες βρίσκονταν για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Άνθιμος Ανανιάδης, καθώς έκανε τα γυρίσματα για την τριλογία ταινιών The Greek Job και ο ίδιος τώρα αποκάλυψε πως τραυματίστηκε ουκ ολίγες φορές καθώς θέλησε να γυρίσει μόνος του κάποιες επικίνδυνες σκηνές.

Ο 39χρονος ηθοποιός σε συνέντευξή του αποκάλυψε τα ατυχήματα που είχε σε επικίνδυνες σκηνές που γύρισε χωρίς κασκαντέρ.

Είναι αλήθεια ότι στα τελευταία γυρίσματα που κάνατε στην Αθήνα δεν δέχτηκες να έχεις κασκαντέρ για τις επικίνδυνες σκηνές δράσης;

«Πράγματι, ήθελα να τις κάνω εγώ. Σε μια σκηνή που γυρίσαμε στη «Μεγάλη Βρεταννία», κατέβηκα δεμένος από τον 12ο μέχρι τον 10ο όροφο, πήδηξα, αλλά πέφτοντας έσπασα τα πλευρά μου. Μετά χρειάστηκε να κάνω αποθεραπεία για κανένα μήνα.

Επίσης, σε μια άλλη σκηνή, είχαμε βάλει φωτιά σε ένα ολόκληρο βαγόνι. Όπως προσπάθησα να το περάσω, άρπαξε φωτιά το παλτό που φορούσα. Αν και λειτούργησαν αμέσως τα αντανακλαστικά μου, έπαθα εγκαύματα μεγάλου βαθμού. Έπρεπε να περάσουν 4-5 μήνες για να γίνει καλά το χέρι μου και να ξαναμπώ σε γυρίσματα.» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό ΟΚ ο Άνθιμος Ανανιάδης.

Και πρόσθεσε: «Είχα δύο κασκαντέρ, αλλά επειδή τα γυρίσματα κρατούσαν καιρό δεν μπορούσαν να είναι εκεί οι ίδιοι όλες τις φορές. Σε μια άλλη σκηνή, κατέβηκα με το αμάξι τα σκαλοπάτια του Συντάγματος ενώ είχαμε τέσσερις οδηγούς κασκαντέρ. Ήθελα να αισθάνομαι ότι θα γίνουν όλα καλά ή, και να μη γίνουν, να αναλάβω εγώ την ευθύνη. Και σίγουρα έβαλα στον εαυτό μου κάποια δύσκολα όρια.»!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!