GOSSIP

Δείτε πλάνα από τον παραμυθένιο γάμο της Θεοδώρας και του Μάθιου Κουμάρ

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα με τον γνωστό δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ, το απόγευμα του Σαββάτου 28/9.

Tο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας σε ένα παραμυθένιο σκηνικό γεμάτο λαμπερές παρουσίες.

 

Μετά το μυστήριο, στη Μητρόπολη Αθηνών ακολούθησε ιδιωτική γαμήλια δεξίωση στο ξενοδοχείο One & Only Aesthesis στην παραλία της Γλυφάδας.

 

Το ζευγάρι επέλεξε ένα παραμυθένιο σκηνικό για τους καλεσμένους του πλάι στη θάλασσα.

Η απουσία της Τατιάνας Μπλάτνικ

Αν και η Τατιάνα Μπλάτνικ ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους του γάμου της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ και του Μάθιου Κουμάρ, η ίδια προτίμησε να μην δώσει το παρών στην πιο λαμπερή τελετή της χρονιάς!

Αντί για το γάμο, η Τατιάνα Μπλάτνικ επέλεξε να φτάσει στην κορυφή του Ολύμπου, αγγίζοντας τα 2.918 μέτρα στον Μύτικα. Αυτή η απόφαση πυροδότησε φήμες για πιθανές κακές σχέσεις με τη βασιλική οικογένεια, όμως η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική.

Λίγο μετά το μυστήριο, η πρώην σύζυγος του Νικόλαου αντέδρασε στα όσα ακούστηκαν, ανεβάζοντας μια πολύ τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού σε Instagram Story της, συνοδευόμενη από μια λευκή καρδιά.

Μ' αυτόν τον τρόπο, η Τατιάνα Μπλάτνικ έδειξε ότι, παρά την απουσία της, η σχέση της με την οικογένεια παραμένει ακλόνητη και γεμάτη αγάπη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!