GOSSIP

Μία μικρή θετική εξέλιξη υπάρχει στην πορεία της υγείας της Μαρινέλλας

Στη ΜΕΘ συνεχίζεται να νοσηλεύεται για 8η ημέρα η Μαρινέλλα, ύστερα από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στο Ηρώδειο, την ώρα που τραγουδούσε.

Τα νέα για την υγεία της είναι ελάχιστα, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάστασή της παραμένει σταθερή και κάθε μέρα που περνά λειτουργεί υπέρ της.

«Η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή αλλά παραμένει κρίσιμη. Το νοσοκομείο δεν έχει βγάλει κάποια καινούργια ανακοίνωση εδώ και πέντε ημέρες, καθώς η τελευταία ενημέρωση έγινε την Παρασκευή 27/9», είπε η δημοσιογράφος του Mega, Βασιλική Μπασιούρη, η οποία βρισκόταν έξω από το ιδωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλεύεται η τραγουδίστρια.

Από την πλευρά της, η Νάνσυ Νικολαΐδου, μετέφερε το δικό της ρεπορτάζ, ύστερα από επικοινωνία που είχε με ανθρώπους που γνωρίζουν περισσότερα για την υγεία της Μαρινέλλας.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, την Τετάρτη 2/10 ολοκληρώθηκε και ο νέος απεικονιστικός έλεγχος, ενώ η θεραπεία της συνεχίζεται κανονικά.

«Υπάρχει μία μικρή απορρόφηση του αιματώματος που αυτό ήταν το ζητούμενο, γιατί σημαίνει ότι ανταποκρίνεται στη θεραπεία και θέλει χρόνο. Ταυτόχρονα, μου είπαν ότι υπάρχει μία βυθιότητα στην ασθενή οπότε το μελετούν βήμα βήμα» είπε η Νάνσυ Νικολαΐδου.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!