TV BITS

Frankie Drake Mysteries: Η νέα σειρά μυστηρίου έρχεται στο ΣΙΓΜΑ

Η νέα σειρά μυθοπλασίας «Frankie Drake Mysteries», με επίκεντρο τη γυναίκα και μεγάλες δόσεις μυστηρίου και αστυνομικής πλοκής, έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΣΙΓΜΑ και θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 2 Νοεμβρίου. 

 

Η σειρά θα μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 15:00 και θα ολοκληρωθεί σε 41 επεισόδια.    

 

Η σειρά «Frankie Drake Mysteries», καναδικής παραγωγής, των Carol Hay, Michelle Ricci και Cal Coons, ακολουθεί τη μοναδική ιδιωτική ντετέκτιβ στο Τορόντο του 1920, την Frankie/Φράνκι, καθώς αναλαμβάνει υποθέσεις που η αστυνομία δεν θέλει ή δεν μπορεί να λύσει. Το φύλο της είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά της. Ποιος να φανταζόταν ότι μια γυναίκα θα γινόταν ιδιωτική ντετέκτιβ; Έχει ταλέντο στην επίλυση υποθέσεων, αλλά δεν είναι αστυνομικός και ο τρόπος που απονέμει δικαιοσύνη δεν είναι πάντα σύμφωνος με τον νόμο.

Μαζί με τη συνεργάτιδά της, την Trudy Clark/Τρούντι Κλάρκ, το γραφείο «Iδιωτική Ντετέκτιβ Ντρέικ» αναλαμβάνει όλων των ειδών τις υποθέσεις. Από αεροπλάνα και παράνομη διακίνηση ποτών μέχρι Αμερικανούς πράκτορες και κομμουνιστές. Η ατρόμητη αίσθηση περιπέτειας της Φράνκι τη βάζει σε ένα σωρό μπελάδες, αλλά πάντα καταφέρνει να ξεφεύγει. Σε μια εποχή αλλαγών και αισιοδοξίας, η Φράνκι είναι μια γυναίκα μπροστά απ’ όλους.

 

Πρωταγωνιστούν: Lauren Lee Smith, Chantel Riley, Rebecca Liddiard

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!