MEN'S GUIDE

3 τρόποι για να φορέσεις με στυλ το μπουφάν τύπου " puffer" [εικόνες]

Τα φουσκωτά μπουφάν (puffer jacket) κυριαρχούν φέτος το χειμώνα όσο ποτέ άλλοτε και θα φορεθούν από όλους.

Και μπορεί να αποτελούν τον ιδανικό σύμμαχο στη μάχη με το κρύο και σίγουρα η επιλογή τους να σας βάζει μέσα στη μόδα, αλλά ο μεγάλος τους όγκος μπορεί αισθητικά να μην σας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Το συγκεκριμένο μπουφάν όμως μπορούν να το φορέσουν όλοι (ακόμα και οι πιο εύσωμοι) αν ακολουθήσουν αυτά τα απλά tips.


1. Συνδυάστε το μπουφάν με πουλόβερ ζιβάγκο. Μάλιστα ιδανικά το ζιβάγκο πρέπει να είναι σχετικά λεπτό (ώστε να μην προσθέτει και άλλο όγκο στο κορμί) αλλά να έχει πλούσιο γύρισμα στο λαιμό, ώστε να ισορροπεί τον όγκο γύρω από τους ώμους και να τονίζει το κεφάλι.


2. Επιλέξετε παντελόνια σε ίσια γραμμή. Τα πολύ στενά παντελόνια δεν είναι στη μόδα, είναι όμως στη μόδα τα παντελόνια σε ίσια γραμμή που και πάλι θα σας βοηθήσουν να εξισορροπήσετε στην εμφάνισή σας τον όγκο που προσθέτει το μπουφαν.. Γενικά αν δεν είστε πολύ αδύνατοι και ψηλοί, αποφύγετε να φορέσετε φουσκωτό μπουφάν με φαρδύ μοδάτο παντελόνι.


3. Φορέστε το μπoυφάν πάνω από το κοστούμι σας. Αυτός ο συνδυασμός είναι πολύ hot φέτος το χειμώνα αφού συνδυάζει την τάση του layering, και των tailored κοστουμιών με τα puffer jackets.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!