MEN'S GUIDE

8 ανδρικές ατέλειες που όμως οι γυναίκες βρίσκουν πολύ γοητευτικές

Μπορεί αυτό που ένας άνδρας θεωρεί πως είναι το μεγάλο του μειονέκτημα, τελικά να αποτελεί το μεγάλο του ατού.

Αυτό απέδειξε έρευνα γνωστού ανδρικού περιοδικού που ζήτησε από 1000 και πλέον γυναίκες να απαντήσουν σε ερωτηματολόγια και να βαθμολογήσουν φωτογραφίες ανδρών για να διαπιστωθεί ποιά στοιχεία ενός άνδρα εκπέμπουν γοητεία σε μια γυναίκα. Και μεταξύ αυτών υπάρχουν πολλά στοιχεία που ίσως κάποιοι λανθασμένα τα θεωρούν ατέλειες.

1. Τα γκρίζα μαλλιά: Αυτό πλέον το γνωρίζουν αρκετοί άνδρες καθώς αστέρες του Χόλιγουντ όπως ο George Clooney έχουν έμπρακτα αποδείξει πως τα γκρίζα μαλλιά όχι μόνο δεν τους έκαναν λιγότερο γοητευτικούς αλλά αντίθετα τους καθιέρωσαν ως τους απόλυτους γόηδες.

2. Ουλές & σημάδια: Και όμως το 45% των γυναικών που συμμετείχαν στη σχετική έρευνα απάντησαν πως βρίσκουν γοητευτικές τις ουλές και τα σημάδια στο σώμα ενός άνδρα, καθώς θεωρούν πως αυτό δείχνει δύναμη, εμπείρία και γενικότερα θεωρούν τις ουλές  ένδειξη αρρενωπότητας.

3. Τα βρώμικα χέρια: Όσο και αν ακούγεται περίεργο και τα βρώμικα χέρια και  τα βρωμικα νύχια αναφέρονταιι από πολλές γυναίκες ως ένδειξη αρρενωπότητας. Να σημειωθεί επίσης πως πολλές γυναίκες  δήλωσαν πως βρίσκουν πολύ αντι-ερωτικό το να έχει ένας άνδρας περιποιημένο μανικιούρ.

4. Ρυτίδες στα μάτια: Το  γνωστό και ως "πόδι της χήνας", δηλαδή οι γραμμές - ρυτίδες που σχηματίζονται στο πλάι του ματιού όταν κάποιος χαμογελάει, γοητεύει σχεδόν το σύνολο των γυναικών (συγκέντρωσε ποσοστό 89%).

5. Η μεγάλη μύτη: Ένα ακόμη στοιχείο που πολλές γυναίκες δεν το εισπράτουν ως μεινοέκτημα σε έναν άνδρα. Μάλιστα στη σχετική έρευνα, η πλειοψηφία των γυναικών  χαρακτήρισε ως γοητευτικούς κυρίως τους άνδρες με μεγάλη μύτη,  όταν κλήθηκαν να βαθμολογήσουν φωτογραφίες διάφορων ανδρών με μύτη καθε μεγέθους.

6. Η κοιλίτσα: Ένα ποσοστό μόλις 13%  των γυναικών αναφέρει ως "γοητευτική" τη κοιλίτσα ενός άνδρα, ωστόσο πολλές γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν πως δεν τους ενοχλεί η μικρή κοιλίτσα στον άνδρα και δεν τη θεωρούν αντιαισθητική

7. Τα ατημέλητα μαλλιά: Τα υπερβολικά στυλιζαρισμένα χτενίσματα στους άνδρες χαρακτηρίστηκαν επίσης ως "αντι-ερωτικά" από τις γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα. Αντίθετα οι φωτογραφίες με άνδρες με ατημέλητα και ανέμελα μαλλιά ήταν αυτές που συγκέντρωσαν τα πιο κολακευτικά σχόλια.

8. Η καράφλα: Το εντελώς ξυρισμένο κεφάλι κάνει έναν άνδρα ιδιαίτερα γοητευτικό. Προσοχή όμως: μιλάμε μόνο για εντελώς ξυρισμένα κεφάλια φαλακρών και όχι για καραφλίτσα σε συνδυασμό με λίγα μαλλιά ή μεγάλη αραίωση, καθώς και στις δύο αυτές περιπτώσεις η πλειονότητα των γυναικών δήλωσε πως δεν βρίσκει καθόλου γοητευτικό το θέαμα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!