MEN'S GUIDE

Μια άσκηση που μάλλον δεν κάνεις και χαρίζει θεαματική αύξηση μυικής μάζας

Εμπνευστής αυτής της άσκησης είναι ο fitness guru John Romaniello, που έχει δημιουργήσει και το γνωστό πρόγραμμα γυμναστικής super hero workout που σου χαρίζει κορμί υπερήρωα των κόμικς!

Η συγκεκριμένη άσκηση, η οποία σύμφωνα με το διάσημο γυμναστή όχι μόνο χαρίζει θεαματική αύξηση της μυηκής μάζας, αλλά κάνει boost στον μεταβολισμό σου και ενισχύει τους μύες που ξεκινούν από το κάτω μέρος της πλάτης και φτάνουν μέχρι τις κνήμες. στην ουσία συνδυάζει δύο κλασικές ασκήσεις: τις άρσεις θανάτου με τεντωμένα πόδια και τις οπίσθιες προβολές.

Ο διάσημος γυμναστης προτείνει να κάνεις αυτή την άσκηση τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση των καθημερινών σου ασκήσεων και προτείνει να κάνεις 3 σετ των 12-16 επαναλήψεων.


Η κάθε επανάληψη περιλαμβάνει τις ακόλουθες κινήσεις:

Κράτα τους αλτήρες μπροστά στους μηρούς χρησιμοποιώντας 1η λαβή με τα γόνατά σου ελαφρώς λυγισμένα. Αυτή είναι η αρχική θέση. Χωρίς να αλλάξεις τη θέση των γονάτων, χαμήλωσε τον κορμό μέχρι να βρεθεί σχεδόν παράλληλα με το έδαφος. Επίστρεψε στην αρχική θέση. Μετά σπρώξε προς τα πίσω το δεξί πόδι μέχρι ο αριστερός μηρός να έρθει παράλληλα με το έδαφος. Μείνε σ’ αυτήν τη θέση και μετά επίστρεψε στην αρχική θέση.  

Συνεχίζεις με την επόμενη επανάληψη εναλλάσσοντας τα πόδια.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!