MEN'S GUIDE

Αυτή είναι η "πιο δυνατή και μοναδική" 911 Turbo S Porsche [εικόνες]

Αυτό ισχυρίζεται η αυτοκινητοβιομηχανία Porsche, η οποία πρόσφατα παρουσίασε αυτό το μοντέλο το οποίο σύμφωνα με την παρουσίασή του είναι η πιο δυνατή και μοναδική 911 Turbo S Porsche που έχει φτιαχτεί ποτέ από το εργοστάσιο.

Το νέο αυτό μοντέλο δημιουργήθηκε για να γιορτάσει την μετονομασία του σχετικού τμήματος της γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας από Porsche Exclusive σε Porsche Exclusive Manufaktur.

Έχει σκελετό από ανθρακονήματα και είναι βαμμένο  σε ειδικό χρώμα Golden Yellow Metallic.

Ο διτούρμπινος boxer των 3,8 λίτρων αποδίδει εδώ 607 PS και 76,4 kgm ροπής. Χάρη στους 27 επιπλέον ίππους, το 0-100 km/h απαιτεί τώρα 2,9” και το 0-200 km/h μόλις 9,6”. Η τελική ταχύτητα φτάνει τα 330 km/h.

Για να ελέγχεται όλη αυτή η δύναμη και ροπή, έχουν τοποθετηθεί κεραμικά δισκόφρενα, τετραδιεύθυνση και το σύστημα Porsche Dynamic Chassis Control. Στάνταρ είναι επίσης το πακέτο Sports Chrono, καθώς και η ανάρτηση με το σύστημα Porsche Active Suspension Management.

Συνολικά θα κατασκευαστούν μόνο 500 τέτοια αυτοκίνητα η τιμή των οποίων αγγίζει τις 260.000 ευρώ.

 

Οι τυχεροί αγοραστές θα μπορούν να... σετάρουν το νέο τους supercar με ένα μοναδικό Porsche Design ρολόι, φτιαγμένο από τιτάνιο, με επίστρωση μαύρου καρβιδίου του τιτανίου και πλάκα από carbon στο ίδιο χρώμα με το αυτοκίνητο, αξίας 9.950 ευρώ.

 

Επίσης υπάρχει και ένα σετ τεσσάρων αποσκευών Exclusive Series από γκρι δέρμα με χρυσοκίτρινες ραφές, η αξία του οποίου είναι 5.474 ευρώ.


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!