THE ANALYZER

Οι Μαχητές κάνουν κουτσομπολιό για την Σπυροπούλου [βίντεο]

Η παραμονή της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο παιχνίδι επιβίωσης, φαίνεται πως απασχόλησε πολύ τα μέλη της ομάδας των Μαχητών.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, είδαμε πως αρκετά μέλη της ομάδας των Μαχητών φάνηκαν να μην μπορούν να πιστέψουν πως για μια ακόμη εβδομάδα το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να παραμείνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Survivor, παρά την κακή της επίδοση στα αγωνίσματα.
Κάποιοι Μαχητές, όπως η Ντάρια, ακούστηκαν να σχολιάζουν πως βέβαια η παραμονή της Κωνσταντίνας και η αποχώρηση της Ξένιας 9μιας δυνατής παίκτριας), αλλά και η οικειοθελής αποχώρηση της Μαρίας (επίσης είχε φέρει πολλές νίκες στην ομάδα της) συμφέρει την ομάδα τους και ειδικά τα κορίτσια των Μαχητών, αφού πλέον μετά και την ανάρρωση της Ροδάνθης, είναι αριθμητικά περισσότερες και άρα θα μπορούν να ξεκουράζονται κάποιες από αυτές σε κάποια αγωνίσματα.
Βέβαια δεν έλειψε και το... θάψιμο για την Κωνσταντίνα με πιο χαρακτηριστικό το βίντεο που είδαμε χθες με πλάνα από την καλύβα των Μαχητών όπου πριν πέσουν για ύπνο κάποιοι παίκτες ακούστηκαν να λένε τα ακόλουθα

"Και για άλλη μια φορά κράτησαν μέσα την Κωνσταντίνα» σχολίασαν τα κορίτσια.

«Η Κωνσταντίνα είναι αυθόρμητη και χαμογελαστή» σχολίασε ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης και πυροδότησε τα σχόλια των κοριτσιών για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Δεν την συμπαθώ καθόλου ρε παιδιά.»

«Ούτε εγώ, αλλά είναι χαμογελαστό έτσι…»

«Πόσο και καλά ότι είμαι κάποια.»

«Ναι εντάξει.»

«Είναι πολύ τέτοιο ρε παιδί μου»

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσιεύει το zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!