THE ANALYZER

Δύο guests έκπληξη θα δούμε την Κυριακή στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο

Αύριο Κυριακή 18 Νοεμβρίου και τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου θα γίνουν τα Judge Cuts του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο και θα δούμε και δύο πρόσωπα - έκπληξη να αναλαμβάνουν το ρόλο του κριτή στο δημοφιλές τηλεοπτικό talent show.

Συγεκριμένα θα δούμε δύο γνωστούς ηθοποιούς, τους Δημήτρη Κουρούμπαλη και Μαρία Κωνσταντάκη να κάθονται πλάι στους Μαρία Μπακοδήμου, Γιώργο Καπουτζίδη και Σάκη Τανιμανίδη, αφού πλέον η κριτική επιτροπή θα απαρτίζεται από 4 μέλη. Ο Δημήτρης θα είναι ο guest κριτής την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, ενώ τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, τη θέση της καλεσμένης θα πάρει η Μαρία.

Οι κριτές είναι πλέον τέσσερις και τα ταλέντα, που έχουν περάσει στη φάση των judge cuts, ανεβαίνουν και πάλι στη σκηνή και προσπαθούν να τους εντυπωσιάσουν με τις νέες τους εμφανίσεις. Μόνο ο guest κριτής έχει το δικαίωμα να πατήσει το golden buzzer και να στείλει έναν τυχερό απευθείας στους ημιτελικούς.

Στο τέλος της βραδιάς, και αφού έχουν παρουσιαστεί όλα τα ταλέντα, οι κριτές κάνουν ένα συμβούλιο και αποφασίζουν, εκτός του υποψηφίου που έχει περάσει με το golden buzzer, ποια άλλα 3 ταλέντα θα προκριθούν στους δύο ημιτελικούς.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!